Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak patrze na swój suwak to oczom nie wierzę, ja tego porodu jakos nie czuję jeszcze SZOK.
, a dopiero co byłam w 18 czy 23 tc, a przede mna z dziesięć lub więcej mamusiek....jakoś mnie wzięło na takie reflekcje nad upływem czasu hehe - Mati - niech Ciebie tez weźmie, tez dopiero co zaczynałas pisać na forum, a tu już w30tc jesteś i masz rację, fakt, ze to raz jeden w życiu musisz przez to przejść pomaga, a jak sie dzieci urodza to bysmy wytrzymaly cała noc nago na -30 stopniowym mrozie gdyby to mialo im pomóc albo gdyby od tego zależało ich zdrowie czy życie, więc cel Twojego leżenia w łózku na pewno Ci sie odwdzięczy setkami usmiechow i uścisków i etedy powiesz, że warto było:-), dasz na pewno radę!!!!
no i czy jak brzuch sie zachowa jak balon przekłuty igłą nie porozdziera się ta skora rozstępami bo czytałam takie opinie, że dziewczyny brzuch mialy jakby pocięty nożem - mam nadzieję, że u nas tak nie bedzie..... Wszystko zalezy od naszej genetycznej podatności na rozciaganie skory - można miec wielki brzuch i zero rozstepów, a mozna miec niewielki cały poorany....zobaczymy juz niedługo, a ty to wręcz zaraz:-)