palu_nr1
Fanka BB :)
u mnie moze w sr drugie bobo da znac co ma miedzy nogamiWitam dziewczynyJa jestem po wizycie w polskiej klinice . Zrobila mi badanie gin i wsio ok
))
Wyglada na to, ze mniejsze dzieciatko, (ktore nie chcialo ujawnic plci) to nadgonilo i ma 79,4 mm a większe , które prawdopodobnie jest chlopczykiem ma 84,69mm. Ostatnio bylo az 15 mm roznicy. Dzieciaczki są ułożone jedno nad drugim. Juz druga gin mi powiedziała , ze jak jest różnica w rozmiarze to zazwyczaj jest parka a ile w tym prawdy to sie okaże![]()
tez bym chciala juz byc w 34tyg zeby spac spokojnie...a tu jeszcze tyle tygodni. chociaz te 20 to mi w sekunde minely

byłam dziś na ślubie u koleżanki i chciałam jakoś funkcjonować więc nie zaczęłam fenka ale jutro juz nie ma zmiłuj się....

więc ja nie wierze w tą cukrzycę ciążową tak do końca. poza tym mój rekord w pomiarach glukometru to 132 - tylko raz tyle mi wyskoczyło bo zjadłam całą bułkę razową i zauważyłam że jak zjem dużo pieczywa to tak właśnie mi podnosi poziom - bardziej niż słodkości.