Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nabierajcie teraz sił i zdrówka Wam życzę;-)

coś dziwnie od 3 dni zgagi nie mam którą miałam co wieczór i bez renni zasnąć się nie dało i jakoś dusić się przestałam. No i ciocia której tydzień nie widziałam tak stwierdziła więc obaw już nie mam
To pewnie też dlatego te rozstępy tak nagle teraz wylazły... kurczę trochę się przestraszyłam... co prawda w pierwszej ciąży opadł mi dosyć wcześnie bo jakieś 4 tyg przed ale w drugiej i to z bliźniakami to inna inszość 

W tej ciąży w ogóle nie miałam mdłości,nie wymiotowałam i super się czułam.Jak jadlam obiad to nie obyło sie bez dokładki
Sprawdziłam w karcie ciąży ile w danych tc miałam kg na plusie i tak-w 17tc 3kg wzwyż, a w 30 tc 8 kg do przodu. Stosowałam no-spę do 32tc a potem do 37tc fenoterol bo miałam częste twardnienia brzuszka. A z komplikacji ciążowych to jeszcze plamienia w 3 miesiącu ciąży. Witaj w klubie chudzielców
A jak sie czyta o ciąży bliźniaczej na necie to niby otyłe kobiety najczęściej zachodzą w ciąże bliźniaczą