Witajcie dziewczyny :-)
Tekla23 - WIELKIE gratulacje i witaj na najlepszym wątku na forum;-) Pamiętam jak ja się pojawiłam tutaj to blisko mojego tygodnia była i jest
Sylha i Lola i jest to miłe jak zawsze można się poradzić tak więc polecam CI to forum:-)
Miss Ciname - również w Twoją stronę posyłam WIELKIE gratulacje i witaj na forum
Palu_ uśmiechnęłam się jak zobaczyłam dziś Twój post bo ja wietrzę od soboty komodę na ubranka i jak na razie wciąż czuję ten zapach i w perfekcyjnej pani domu było żeby woda z octem to potraktować ale ja tego jak na razie nie zrobiłam, gdzieś wyczytałam, że w rosmanie są woreczki z zapachem pochłaniające do szaf, może to coś da, choć wolałabym zapach świeżości niż jakiejś cytryny czy lawendy...Dzieciom taki zapach woreczka będzie na pewno przeszkadzał - na razie wietrze na maxa zobaczę za tydzień
Komoda wygląda tak:
Komoda FILO Boy, Pinio
a łóżeczka tak - tylko wersja ecru + ciemne boki
łóżeczko dziecięce lara 120x60 cm, PINIO - SKLEP.meble.pl
Łóżeczka mają prosty designe i osobiście bardzo mi się podobają wiadomo to kwestia gustu.
Palu_ co do pasów poporodowych wklej link co wybrałaś siedziałam ostatnio w necie i szukałam wiem, że w trumphie są też pasy takie i bynamniej nie chodzi mi o koronkowe z pasem do pończoch
Sylha - jak się czujesz w 30 tc? Kiedy masz wizytę teraz? Ja ostatnio miałam w weekend te bóle w kroczu i pachwinach ale przeszło i dziś jest znowu super, a w środę zacznę 30 tc jak TY:-)
Katka - zobaczysz jak CI ten czas szybko zleci, ja nawet nie wiem kiedy.... już od środy zaczynam WIELKIE odliczanie :-) Torby jeszcze nie spakowałam muszę szlafrok skrócić bo wyglądam w tym jak chuck norris

Ja pościeli nie kupuję na razie, zakupiłam wczoraj kolejne dwa kocyki tym razem do łóżeczek hiszpańskiej firmy MORA akurat w Świecie Dziecka ale dokładnie takie tylko wrzosowy i niebieski (bez misiów bo na misie mam alergie-)
MORA TOPITOS - biały kocyk, szary kocyk - NieMaJakwDomu
Pościel zakupię jak będą starsze, na początku rożki przez miesiąc, potem kocyki.