lilonka
Smerfikowa mama
Onlyone
kochana ty masz jeszcze silę cokolwiek robić?? A jeszcze przy maszynie siedzieć? Teściowa powinna przynieśc już poszyte ciuszki;-)
Piękne macie z Hakimą wyniki na suwaczkach :-) dzielne z Was ciężarówki.
Ja właśnie sobie uświadomiłam, że to tylko 10 tygodni - 2,5 miesiąca. Niby sporo, ale tak naprawdę zleci,. Bo przecież tak niedawno czekałam z drżeniem serca na wyniki bety, a tu już leci 27 tydzień
Dziewczynki a jak u Was z siarą - mi już 3 albo 4 raz w nocy pociekła, ale tylko z jednej strony.
kochana ty masz jeszcze silę cokolwiek robić?? A jeszcze przy maszynie siedzieć? Teściowa powinna przynieśc już poszyte ciuszki;-)Piękne macie z Hakimą wyniki na suwaczkach :-) dzielne z Was ciężarówki.
Ja właśnie sobie uświadomiłam, że to tylko 10 tygodni - 2,5 miesiąca. Niby sporo, ale tak naprawdę zleci,. Bo przecież tak niedawno czekałam z drżeniem serca na wyniki bety, a tu już leci 27 tydzień

Dziewczynki a jak u Was z siarą - mi już 3 albo 4 raz w nocy pociekła, ale tylko z jednej strony.
Moje szkrabki miały wszystkie pomaiary i badanie echa serduszek. Wszystko jest idealnie!!!