Miss Cinname
Fanka BB :)
Lilonka - bez obaw, po prostu uważaj na siebie i unikaj skupisk ludzi. U nas świńska grypa była już dwa tyg temu i już od tygodnia w związku z tym jest zakaz odwiedzin w szpitalu.
Wita nową mamusię
. Nie przejmuj się wagą. Moja rosła i rosła, ale od kilku tygodni stanęła. Po 7 miesiącach +9kg, a jak już jem to kiełbasy, smażone itp. Na początku miałam zdecydowanie większy apetyt. Nie ma reguły, ale tym się nie przejmuj.
My już kończymy pokoik. W sobotę ostatnie, mam nadzieję, zakupy w Ikea. Zamówiłam też ręcznie robioną karuzelę, rożki i organizer. Znalazłam dziewczynę, która robi takie rzeczy dla dzieci, w których się zakochałam...
Hakima, jak patrzę na Twój suwaczek to oczy przecieram...czy ja wreszcie doczekam takiego wyniku?
Wita nową mamusię
My już kończymy pokoik. W sobotę ostatnie, mam nadzieję, zakupy w Ikea. Zamówiłam też ręcznie robioną karuzelę, rożki i organizer. Znalazłam dziewczynę, która robi takie rzeczy dla dzieci, w których się zakochałam...
Hakima, jak patrzę na Twój suwaczek to oczy przecieram...czy ja wreszcie doczekam takiego wyniku?
a dodam, ze mam juz jedna 4 latke w domu
Pozdrawiam Was serdecznie
), ale to ciaza prawda?