ASIEK, Ja Ci mogę podpowiedzieć troszkę co do tego wózka, bo koleżanka z osiedla też ma bliźniaczki i posiada właśnie ten wózek - nawet taki sam kolor

otóż, powiem tak: z wyglądu jest super, wygląda na solidny, naprawdę rzetelna firma. Ona też nie kupowała gondolek, a dziewczyny są październikowe, wozi je na płasko w spacerówkach, dzieciaczkom jest fajnie wygodnie, mają duże budki, więc są super osłonięte od wiatru. Miałam jednak okazję "przejechać się" tym wózkiem po chodniku i powiem Ci, straszne- ale to jest tylko i wyłącznie moje odczucie, żeby nikt nie poczuł się urażony - bardzo źle się nim manewruje, bo po prostu jest długi. W porównaniu z moim xlanderem jest pod tym względem straszny (jeśli chodzi o zwrotność i prowadzenie), bo mój prowadzi się REWELACYJNIE!!!!, jest lekki i naprawdę zwrotny. Ma ten minus, że gondolki są wąskie, ale ja nie miałam wyboru, bo inny by w życiu nie wszedł do windy. Musisz więc również to wziąć pod uwagę jeśli mieszkasz w bloku. Poza tym ta kierownica nie jest zbyt wygodna.
Ale tak, jak napisałam, to są tylko moje odczucia, koleżanka sobie chwali ten wózek, bo nie musi wjeżdżać do windy i twierdzi, że prowadzi się lekko. Ja jednak, porównując go do XLandera mam odmienne zdanie.
Ale wiadomo, wybór należy do Ciebie. Jeśli mogę coś poradzić - dokładnie przemyśl, czego najbardziej oczekujesz od wózka, bo niestety nie ma dla bliźniaków idealnego rozwiązania - zawsze coś kosztem czegoś:-)
Pozdrawiam serdecznie