Ale sie rozpisalyscie
macikuk chlopaki przecudowni

widze, ze u Ciebie grzecznie, bo czesciej nareszcie u nas mozesz nam doradzac ;-)
z imionami... U nas bylo ciezko, ale ze ja i moj m jestesmy uparci, no i zawsze robimy troche na przekor, to nasi beda Nicolai i Samuel. Szukalismy czegos co mozna skracac, no i zeby potem tu w szkole nie bylo problemu, wiec Nico i Sam. Tescie nie zadowoleni, wczoraj u nas byli i jeszcze probowali nas przekonac na Wojtusia, Piotrusia, Pawelka... No, ale im mocniej naciskali tym bardziej moj m zaprzeczal. No wiec juz postanowione ;-)
hakima ja tez sie strasznie boje, ale najbardziej rany po cesarce. Jeszcze kaszel taki mokry mnie trzyma, wiec sie boje ze bedzie mi sie papralo. Jesli z chlopakami bedzie ok, to pewnie po kilku dniach mnie wypuszcza, ale z tydzien to chcialabym zostac, bo w domu raczej emek bedzie spanikowany, a boje sie, ze bede brac maluchow, to mi popekaja szwy.
Margaret nie wiem jak dziewczyny, ale u mnie celibat od maja:-). Moze dlatego tak dlugo ich dzwigam? Ale balismy sie, za dlugo czekalismy, zeby to zepsuc. Jeszcze bedzie czas na przytulansko ;-)
madmax uwazaj na siebie, no i prosze nogi zaciskac! Wy kazalyscie mi tak dlugo sie meczyc, teraz ja moge troche pokrzyczec :-) trzymac nozki razem, nie pchac sie bez kolejki!
Ja z tymi wozkami to mam jeszcze metlik w glowie, ale chyba zdecyduje sie na taki jeden obok drugiego. Szeroki, ale pozniej dzieciaki razem siedza... Nie nastawiam sie za bardzo na sztywne gondolki, bo teraz troche przezimuje maluchy, a takie wklady, spiworki mi wystarcza. Szukam tylko takiego wozka, ktory bedzie od 0+ zeby calkowicie tyl sierozkladal.