reklama

Ciąża bliźniacza

Nie mam gdzie zobaczyć tego wózka na żywo a nie lubię kupować w ciemno.Też chciałabym z fotelikami ale zależy mi żeby był jeden obok drugiego ale tylko ten model zmieści się w moich drzwiach bo mają 85cm szerokości.Wkładane gondolki czyli co?nie są niczym przymocowane?

reklama
lilonka - my mamy właśnie używanego easywalkera :) trudno powiedzieć że już teraz się sprawdza :-D ale na razie jestem zadowolona z zakupu :) zobaczymy jak będzie się nim jeździło :) ale szczerze nie widziałam innego, który by mi tak odpowiadał :)

Miss pocieszę Cię, że z tym wstawaniem to nie ma reguł, wiele chyba zależy od tego jak się maluchy poukładają. Ja też miałam takie noce, że wstawałam nawet o zgrozo co 15 minut, a teraz przesypiam po godzinkę, półtorej więc nie ma źle. moje chlopaki chyba się bardziej w poprzek i na ukos teraz układają ze względu na brak miejsca, bo właśnie nie czuję tego ucisku na pęcherz a jak się jeden przeciąga to po ukosie a zawsze był idealnie w pionie. Mamo.... to już najdalej w przyszłym tygodniu....

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Baby Jogger CITY MINI DOUBLE bliźniaczy wózek głęboko-spacerowy
Mutimama - tu wygląda jakby te gondolki były po prostu włożone do rozłożonej spacerówki. A duo wózków jest węższych niż 85 cm. Easy waker ma 78 cm. Ja mam windę 75 cm, więc i tak będę wyczyniać kombinacje alpejskie ;-)Najwyżej będę gondolki wyciągała, stelaż składała i tak właziła do windy:-) Są chyba tylko 2 wózki, które by się zmieściły, ale w nich siedzisko dla szkrabków to 26 cm:szok:

Może się mylę, ale jak dla mnie easy walker wart jest poświęceń :) szczególnie, że jak przejdziesz już na spacerówkę to składanie go do windy będzie baardzo proste. z gondolkami - będę miała to samo, bo nie zjadę nim z 3 piętra, więc planuję stelaż trzymać w aucie a gondolki znosić. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Powodzenia w kupowaniu :)

lilonka - my mamy właśnie używanego easywalkera :) trudno powiedzieć że już teraz się sprawdza :-D ale na razie jestem zadowolona z zakupu :) zobaczymy jak będzie się nim jeździło :) ale szczerze nie widziałam innego, który by mi tak odpowiadał :)

A masz do niego foteliki? Słyszałam, że bardzo łatwo się zakłada i ściąga wszystkie elementy - tj gondole czy foteliki. Ten używany nie kosztuje też mało - mniej więcej połowę nowego. Sylha mi pisała że i tak nie dźwignę sama żadnego wózka, bo jest po prostu za szeroki, żeby go złapać i podnieść.

Może się mylę, ale jak dla mnie easy walker wart jest poświęceń :) szczególnie, że jak przejdziesz już na spacerówkę to składanie go do windy będzie baardzo proste. z gondolkami - będę miała to samo, bo nie zjadę nim z 3 piętra, więc planuję stelaż trzymać w aucie a gondolki znosić. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Powodzenia w kupowaniu :)

Na początku też mieliśmy z emkiem taki plan :-) Tylko parking mamy kawałek od boku, a nie zawsze jest miejsce bardzo blisko.
Już niedługo będziesz mogla wypróbować wózek na żywo :-) piękny ten Twój suwaczek.

A jaki masz kolor?

Wiesz co foteliki mamy jeden maxicosi i jeden z x-landera, oba pasują bo są te nakładki do zakładania fotelików. Oba foteliki pożyczyli nam przyjaciele, więc nie trzeba było kupować. Rzeczywiście sposób mocowania nie jest trudny i wystarczy załapać o co chodzi. Myśmy za nasz używany też daliśmy połowę ceny nowego, ale on był tak zadbany, że wszyscy co go oglądają nam nie wierzą że był używany :-) i miał trochę dodatków, więc suma sumarum się opłacało.

A co do dźwigania wózka - to ja wiem, że po cc nie będę nawet próbować, ale jak juz wszystko się ładnie zagoi to znam siebie, siłę mam to udźwignę :)

reklama
Nasz jest klasyczny czerwony. I zastanawiam się jakie śpiworki sobie do niego kupić. Nie będziemy raczej kupować tych oryginalnych bo są strasznie drogie i moim zdaniem można kupić tańsze, tylko koloru już tak nie podpasuję. Ale w sumie na te śpiworki jeszcze mamy czas :) bo to dopiero na przyszłą zimę.

co do suwaczka to dzięki - sama nie wierzę, że on prawdę pokazuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry