marcikuk
Fanka BB :)
Hakima - no to sie moja droga wysypiaj bo pozniej m oze byc ciezko. Moje pierwsza noc (6 godzin) przespali jak mieli dwa miesiace.
Lilonka - ja tez nie liczylam bo bym zwariowala. Mateiego czulam znacznie czesciej niz Filipka, zwracalam tylko uwage czy czuje ruchy, a jednego dnia czulam je bardziej drugiego mniej
Onlyone - no chlopaki mam grzeczne nie moege narzekac pomarudza troche ale tez sie juz czyms zajma bo wszystko ich interesuje wiec sie rozgladaja dookola. Imiona bardzo ladne. Wybor nalezy do rodzicow a nie tesciow
My tez mielismy problem bo mieszkamy w UK i pozniej maja problem zeby imie wypowiedziec. Ja i emek mamy uniwersalne to wypowiedzxa bez problemu. Filip tutaj jest tylko z inna pisownia a Mateusz nie umieja powiedziec ale powiedza Mati a jak sie szkot pyta o imiona to mowie ze Filip i Matthew. Emek moj bardzo chcial Briana ale mnie nie pasowalo do naszego typowo polskiego nazwiska
Chlopaki cala noc spali godzinke temu zjedli to ich nie kladlam do lozeczek tylko do bujaczkow nie podobalo sie to rozlozylam im kocyk na dywanie i oni sie giomnastykuja podnosza glowki itp no to sie pogimnastykowali kilka minut i padli. Biedne dzieci spia na podlodze.
Lilonka - ja tez nie liczylam bo bym zwariowala. Mateiego czulam znacznie czesciej niz Filipka, zwracalam tylko uwage czy czuje ruchy, a jednego dnia czulam je bardziej drugiego mniej
Onlyone - no chlopaki mam grzeczne nie moege narzekac pomarudza troche ale tez sie juz czyms zajma bo wszystko ich interesuje wiec sie rozgladaja dookola. Imiona bardzo ladne. Wybor nalezy do rodzicow a nie tesciow
Chlopaki cala noc spali godzinke temu zjedli to ich nie kladlam do lozeczek tylko do bujaczkow nie podobalo sie to rozlozylam im kocyk na dywanie i oni sie giomnastykuja podnosza glowki itp no to sie pogimnastykowali kilka minut i padli. Biedne dzieci spia na podlodze.
A zaraz za nimi Anika i Margaret i chyba Sade:-) Następna trójka to chyba Miss Cinname, Bojka i ja
Chyba nikogo nie pominęłam.
, rodzina na telefon...