reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kretowinko - spokojnie. Jesteśmy chyba podobnych gabarytow. Ja 100 osiagnelam jakiś czas temu,a teraz mam 104. Brzuch rośnie sobie powoli,nawet lekarz na to zwrócił uwagę,ale wszystko jest ok. Po prostu wszystkie ruchy są dużo bardziej odczuwalne,u mnie przez to tez te obite żebra. Chłopcy maja mniej miejsca. Może jeszcze mi wyskoczy w przód...

U mnie wczoraj 108 :-) co oznacza + 45 cm:szok: niewiele już brakuje a podwoję swoją objętość:-D U mnie kopków jako takich już nie czuć - bardziej takie przeciągania i wypinania dzieci. Pod żebra włazi tylko jedno - ale to cholernie boli.
miłej niedzieli dziewczynki:-)

U mnie trzasneło już 120:szok: a wieczorem myślałam ,ze na szpital będę jechać na szczęście skurcze mineły to chyba te przepowiadające ale jeszcze tydzień muszę wytrzymac nie ma to tamto

Anika - ty się wstrzymuj jeszcze, bo Sodie cały czas w trójpaku ;-)

Margaret - równo, ale Ty jesteś 3 tygodnie do przodu :-) Z tego powodu od ponad tygodnia nie wchodzę na wagę, bo po co się dodatkowo stresować ;-) Ile będzie tyle będzie :confused:

Anika- zacisnij ladnie kolanka i czekaj na swoja kolej!

Lilonka- ja na wage tez nie wchodze bo po prostu jej nie mam. dowiem sie w czwartek na wizycie u ginki, ciekawe ile bedzie do przodu. moze tez uda nam sie obejrzec blizniaki w 3d?

reklama
Hej dziewczyny,witam niedzielnie:)
Czytam,czytam i sama się zmierzyłam.Otóż chyba żadna mnie nie przebije bo ja dzisiaj mam 127cm:szok:No ale generalnie proporcjonalnie pewnie tak jak Wy,kazdy startował z innego pułapu.Ja gdzieś z 49-50 mniej,więc podobnie.A na wadze z 20kg będzie teraz:(
Ale właściwie mówią,że tylko w brzuch mi poszło,chociaż pewnie wszędzie,ale jakoś równomiernie.Eh nie miałam dzisiaj miejsca zjeść całego obiadu,musze chyba jeść częściej ale mniej.
U mnie też chłopaki sie przeciagają,wypinają,ale wczoraj taka górka była chyba ręka albo noga-tego będzie mi brakowało.A tak poza tym,to dysze jak parowóz bo wchodza właśnie pod zebra ,zatyka mnie i wtedy chciałabym już urodzić.Także tak źle i tak niedobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry