reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczynki- odebralam wyniki dzisiejszej morfologii i normalnie wymiatam! tak wysokiej hemoglobiny to od poczatku ciazy chyba nie mialam :rofl2: jest 11.2 a czerwone krwinki 3.41 :-Dnormalnie juz nie jestem anemik!

reklama
Kretowinko - to świetnie :-) Normalnie możesz pomachać już szacownemu gronu anemików:rofl2::rofl2:

Bibiana - jak mężuś przestanie pracować po tyle godzin to może zrobi mi kilka fotek. Na razie siedzę sama jak palec. Normalnie masakra. Ma w pracy jakiś super-hiper ważny projekt i teraz chyba cały tydzień będzie taki samotny:-( z wyjątkiem czwartku - no bo wizytka:-)

Kretowinko- super wiadomości:) no i widzisz na końcówce będziesz okazem zdrowia:)
Lilonko- ja również podzielam twój los:( moja małżowina od rana do nocy pracuje i widzimy się tylko przy śniadaniu jeśli wstanę tak z rana, no i ewentualnie jeszcze w nocy jak spać nie mogę:) mam nadzieję że niedługo będzie częściej w domu :)czego i tobie życzę:-) i my również poprosimy piękne fotki brzusia.

Dumna jestem z Ciebie Kretowinka, że sie pozbierałaś z tymi wynikami :-).
Mój też w pracy, a w związku z tym, że wróci dopiero jutro rano to muszę się samodzielnie wydepilować, bo jak się mam jutro pokazać lekarzowi z takimi nogami :szok:

Kurcze ja cały czas nie moge pozbierać sie z zakupami. W drodze mam łożeczka i wózek i to wszystko. Ciągle oglądam, wybrzydzam, pytam Was o zdanie, nadal oglądam i dupa:baffled:. Mam zrobioną jakąś prowizoryczną listę, ale do zakupów nie mogę się zmobilizować !!

Dziewczyny - jako że podzielam Wasz los samotnej ciężarówki musimy się tu wspierać i być sobie takimi emkami, póki możemy:-). Potem to już chyba wirtualnie się nie będzie tak łatwo dało pomagać sobie nawzajem;-)

Kretowinka - BRAWO!!!!!!!!! Masz identyczne wyniki jak ja, więc teraz tylko utrzymaj taki stan!!!!!!!!!!

Lilonka - u Ciebie też tak brzuch leci?!:szok: Ja każdego dnia mam coraz większy, aż sama w to nie mogę uwierzyć. Zaczynałam od 60 cm, a już 111 cm, więc niedługo też będzie podwójnie... i też chcę foto!
No i masz chyba rację ze sławetnym syndromem, myślę że właśnie zaczyna mnie obejmować...

Tigla - z tym zakupami to spokojnie. Ja miałam tak falowo. Najpierw nie mogłam się na nic zdecydować, potem coś tam wybrałam, a jak potem ruszyło to cała reszta wyprawki w trzy dni poszła. A jak chcesz pytać to pytaj, wkońcu jesteśmy tu dla siebie takimi emkami:-)

Z racji ze pracuje to niej mi doskwiera nieobecnosc emka - ale tez teraz pracuje wiecej.
zenia, Bibiana - ja jeszcze tydzien temu zamartwialam sie o ruchy szkrabika po lewej stronie. Bylam u 3 roznych lekarzy i kazdy potwierdzila ze taka uroda dzidzi poprostu mniejszy z niej rozrabiaka. Nie zamatrwiajcie sie niepotrzebnie.
Kretowinka -no no nie pogadasz! wyszlas na prosta:-) pogratulowac. no ale swoje tez przeszlas.
Tigla
[*]
[*] - niech aniolki sie Wami opiekuja. no i kciukasy zacisniete za jutro.

Sade - super ze u was lepsze wiesci. yrzymaj sie mocno
Maggi81 - mam podobnie jak ty. Z jednej strony ciesze sie bardzo ciaza ale z drugiej kazdy dzien wypelniony jest troska o maluszki i jakos ta radosc z ciazy przeplata sie ze strachem. A strach wynika rowniez z niewiedzy, no bo to pierwsza ciaza i nie wiem kompletnie czego sie spodziewac. Czytam to forum jak opetana i przyrownuje do siebie nie patrzac na to ze kazda ciaza jest indywidualna. Wiem ze glupota:baffled:.
Bojka - super wiesci. Duzo zdrowka Lence. Wracajcie szybko do domciu i poprosimy o zdjatka.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się .Od wczoraj jesteśmy w domku.Maluszki mają się dobrze. Urodziły się 5.03 przez cc z wagą Szymon 3250 dł 52 i Lenka 2350 dł 49 najprawdopodobniej wystąpił zespół podkradania ale wszystko jest ok. Otrzymali po 9 punktów.Po południu wrzucę zdjęcia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry