reklama

Ciąża bliźniacza

Kretowinka - no to za Ciebie też mocne kciuki, ostrzeżenie dla szynki, coby posłusznie długa twarda i zamknięta została i czekamy na wieści!!!! Wprawdzie pora mnie zszokowała, ale i tak nie sypiam, więc w sumie niewiele by to zmieniło. Poza tym czekaniem... ;-)

Lilonka - u mnie klasyczna też średnio, ale Metallica, Faith no more i .. Adele (pasuje do tego grona jak pięść do oka) to ich gusta. Zobaczę po porodzie, jak na to zareagują.

Ja zauważam jeszcze u siebie jedną zmianę - każdego dnia jestem coraz bardziej płaczliwa.

reklama
A to nas czeka, tylko x2;-)
baby blues.png

Załączniki

• baby blues.png
    baby blues.png
    17,5 KB · Wyświetleń: 70
Anikaa222- Dzieciaczki sa przeslodkie!!! Az mi sie cieplo na sercu zrobilo jak je zobaczylam. Pomyslalam o tym, ze moje tez takie slodziutkie beda...ahhhh:) To co pisaly dziewczyny o syndromie TTTS to prawda, ze dotyczy tylko ciazy jednokosmowkowej, czyli tej gdzie dzieciaczki maja wspolne lozysko. Wiem, bo u mnie tak jest :) Waga dziewczynek bardzo sie rozni, tak jak u ciebie , ale obie rosna i to jest najwazniejsze. Byl taki moment,ze jedna przez tydz przytyla tylko 50g a druga 350g. Lekarze rozwazali przerwanie ciazy, ale jak widac wszytsko ulozylo sie dobrze:)

reklama
Anika - jakie śliczności :-) Normalnie tfu, tfu żeby nie zapeszyć;-)

Kretowinka, Miss - jakby nie patrzeć z jednej epoki jesteśmy.
Ostatnio wspominałam z jakim przejęciem oglądałam w TV "Dynastię" i Niewolnicę Isaurę. Generalnie lata 80 i 90 to były piękne, beztroskie czasy. W szkole nikt nie patrzył na metkę na ubraniu, nie było komputerów, więc wszyscy siedzieliśmy od rana do wieczora na dworze. A żeby pójść do koleżanki nie trzeba było tydzień wcześniej się umawiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry