reklama

Ciąża bliźniacza

Hakima ale masz fajne słodziaki i już takie duże:-)

Eevlee najważniejsze, że opieka jest dobra i trzymamy kciuki za szybki powrót do domu:tak:

Zenia będzie dobrze, ogólnie z całego grona ciążowych mam chyba byłam jedyna która tyła po porodzie, ale zawsze to co najgorsze zdarza się mnie :-)

reklama
Ja już też po wizycie. Najważniejsze - szynka trzyma. Dalej jest 3,5cm. Nie zmieniło się od ostatniej wizyty. Wyniki mam super. Lekarz zdziwiony, że cukrzycy nie mam :-) Dziewczyny (na 100%) są duże, Ala już 1kg a Ewa 0,9kg. Ułożone główkowo. Brak wskazań do szpitala. Zmienił mi witaminy na PregnaPlus i zmniejszył luteinę. Wiecie, że luteina po 20tc nie jest już refundowana? No nic. Dla dzieci wszystko. Następna wizyta 03.04.

Aguś - gratulacje!!!!!!!! To się nazywa zaskoczenie:-D! Teraz prosimy o zdjęcia i relację!
Anika, Hakima- przecudne szkraby! Aż nie mogę się doczekać, kiedy poznam swoich!:-) A z drugiej strony strach jest...

Lilonka- wiem, co czujesz! Aguś miała być za mną, a tu...szczerze czuję się, jakbym siedziała na bombie. Szczególnie, że wszystko coraz bardziej boli i dziwnie daje o sobie znać. Swoją drogą musimy tu znowu wprowadzić dyktaturę, bo coś nam się przed szereg dziewczyny wybiegają;-)

Marcysiowa - piękne wieści! Brawo, oby tak dalej!!!!

Bibiana - to co najgorsze już za Tobą! Teraz będzie tylko dobrze! Może w ciąży jeszcze trochę Cię czeka trudności, ale każda z nas musi to w jakimś stopniu przejść. Zaciskamy zęby i lecimy do przodu!:tak:

Agus , alez nam niespodzianke zrobiliscie! Gratulacje i zdrowia, zdrowia, jeszcze raz zdrowia dla Was!!! Hakima- piekne bobasy, jakie slodziaki!!! Ja tak szybko z relacjami z wizyty. Dziewczynki Maja sie dobrze, mam kontrolowac i obserwowac ruchy. Waga wciaz rozna, ale jaka doklanie , tego nie wiem. A teraz najlepsze!!! Mam 2 cm rozwarcia:) W kazdej chwil moge zaczac rodzic, ale wstepnie jestem umowiona z lekarzem na poniedzialek. Ma zrobic ostatnia kontrole i znalezc mi miejsce na oddziale:) Chca abym rodzila w 38 tyg, takze do srody powinnam miec juz maluszki przy sobie:)) Oczywiscie porod naturalny, jesli nic nie ulegnie zmianie:) Nie moge sie doczekac, ale strach i wyobraznia zaczynaja intensywnie dzialac:)) Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie szynkom!!!:))

Marcysiowa no widzisz wszystko jak najbardziej w porządku :tak: SUPER :-D

eevlee fajnie że dobra opieka, ale nie siedź tam za długo tylko wracaj do domciu w trójpaku :-)

margaret88 to fajnie że dzieciaczki będziesz już miała za niedługo przy sobie :-D

Margaret - ALE WIEŚCI!!!! To teraz mało kichaj;-). I koniecznie daj którejś znać, jak już będziesz na oddziale!!!! Chociaż krótki sms obowiązkowo!!!! A jak się z tym czujesz? Ja też coraz bliżej i zastanawiam się, jakie będę miała emocje w ostatnim tygodniu...o ile dotrzymam, bo teraz każdy tydzień może być ostatnim:baffled:

Sade - odezwij się!!!!

reklama
Miss powiem Ci tak, zanim pojechalam na kontrole bylam zla na meza, zla na caly swiat, ogolnie jakies negatywne emocje mna targaly:) Teraz jestem tak szczesliwa, ze calemu swiatu probuje oznajmic, ze to juz za kilka din!!! Ogarnela mnie euforia po prostu. serce bija mi szybciej, rece mi sie trzesa, cos dziwnego ogolnie:) Ale przede wszytskim zaczynam wlaczac wyobraznie i strach nabiera oczu wilka:))Zaczynam sprawdzac czy wszytsko zrobilam, czy wszytsko jes gotowe.... cos dziwnego jak potrafia zmienic sie emocje z godz na godz:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry