Aleście naprodukowały stron dzisiaj
Agus- GRATULACJE
niech dzieciaczki zdrowo się chowają i mamusia dochodzi do siebie
HAKIMA , ANIKA - cudne dzieciaczki
aż się swoich nie można już doczekać
Eevlee - trzymaj się tam dzielnie razem z szynką i maluchami
obyś dała radę jeszcze wrócić na trochę do domu przed faktyczną godziną 0
trzymam kciuki&&&&
Margaret- ale masz wieści z wizyty no no
to teraz zaciskaj jeszcze chwilkę nóżki i czekamy na wieści w poniedziałek co lekarz zarządził
Marcysiowa - super że wizyta się udała i dziewczynki już całkiem spore wagowo
Różyczko - glukoza nie taka straszna, tak jak to któraś z dziewczyn napisała każda z nas inaczej na nią reaguje. Będzie dobrze to tylko dwie godzinki i na pewno dasz radę
Ja robiłam ja teraz w poniedziałek i dla mnie najgorsza była ta pierwsza godzina, trochę słabo mi się robiło bo duszno w tej przychodni było
ale do przeżycia
Novamama- szybkiego powrotu do zdrówka
Gotadora- gratuluję udanej wizyty i dobrych wiadomości
Ja dziś również po wizycie
moje chłopaki znów zmienili pozycję i są teraz obydwoje główkowo:-) Wagowo delikatnie się różnią ale to normalne 616g i 586g więc o to się przynajmniej już nie martwię. Szynka dobrze się trzyma ponad 5 cm ufff a już się bałam po tej ostatniej pladze nietrzymania szynek. Wizyta dopiero za 4 tyg
mam nadzieję że będzie równie pozytywna.
Agus- GRATULACJE
niech dzieciaczki zdrowo się chowają i mamusia dochodzi do siebieHAKIMA , ANIKA - cudne dzieciaczki
aż się swoich nie można już doczekaćEevlee - trzymaj się tam dzielnie razem z szynką i maluchami
trzymam kciuki&&&&Margaret- ale masz wieści z wizyty no no
Marcysiowa - super że wizyta się udała i dziewczynki już całkiem spore wagowo
Różyczko - glukoza nie taka straszna, tak jak to któraś z dziewczyn napisała każda z nas inaczej na nią reaguje. Będzie dobrze to tylko dwie godzinki i na pewno dasz radę
Novamama- szybkiego powrotu do zdrówka

Gotadora- gratuluję udanej wizyty i dobrych wiadomości
Ja dziś również po wizycie

to już tuż tuż, w każdej chwili maluchy mogą pojawić się po drugiej stronie.