reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Madii - trojaczki??? WOW :szok: Gratuluję Ci serdecznie :) I dzięki za podpowiedzi co do leżaczków. Tak z wyglądu też mi bardziej jakoś podpasował ten Hipopotam - będę myślała :)
Ja właśnie obawiam się tych wibracji - żeby nie przyzwyczaić Maluchów bo będę miała później problem... Ale można ich nie włączać poprostu :)

podpisuje sie pod tym co pisze madii77
ja zrobilam ten bład ze kupilam 2 takie same noi te do 9 kg ,i zaluje bo gdybym zakupila te do 18 kg to do dzis bym je miala
co do wibracji to moje maluchy nie przyzwyczaily sie :-):-)

Mówicie żeby kupić dwa różne ?? Mi wydaje się to ryzykowne, bo któryś na pewno będzie lepszy a jak dziewczynki to wykumają to boję się ich marudzenia. Poza tym mi byłoby żal tej która leży w tym gorszym :tak:

Tigla..u mnie każdy miał swój ulubiony leżaczek , ale często zmieniałam im kto w którym leży.. i żaden z tych trzech leżaczków nie jest gorszy tylko inny i ma inne zadanie...a pozy tym każde dziecko ma inne temperament i charakter:) zobaczysz wkrótce:)

ja nawet karuzele nad łóżeczkiem miałam 3 różne:) od czasu do czasu zmieniałam dzieciom, aby miały inne atrakcje:)

hej dziewczyny:)
Widzę, że wszystkie dzielnie trzymacie się kolejki i wszystko u Was w porządku:-) Oczywiście podczytuję codziennie.
Powiem Wam, że ostatnimi dniami bardzo podupadłam jeżeli chodzi o podstawowe czynności. Zaczął mi dokuczać okropny ból krocza. Patryś jest tak mocno wkomponowany w "wyjście", że normalnie czuję jak uciska. Czasem też boleśnie uderzy w okolice szyjki.. buuu masakra...Was też tak czasem biją w to miejsce? Wizytę mam dopiero 12 kwietnia i już nie mogę się doczekać. Bardzo bym chciała usłyszeć, że wszystko jest ok i wrócić na luzie do domu..
Dzisiaj przyjeżdżają klienci na samochód, trzymajcie kciuki, żeby kupili, wtedy będzie kasa na inny, większy.. bliźniaczy :happy:
Co do tych bujaczków ja cholercia też się cały czas zastanawiam kiedy kupić i jaki.. napewno jednak kupię kojec. Ten mi się baaardzo podoba, ale ta cena.. ROBA - Owalny kojec drewniany (3134853533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Buziaki dla Was :-)

reklama
Palam ja też się nie mogę doczekać wizyty-tyle, że ja mam ją dziś na 20:30 :-). Też się denerwuję czy nie ma podkradania, czy urosły, czy maja prawidłową ilość wód płodowych....
Ten link co wkleiłaś to mi bardziej na łóżeczko podchodzi-jakieś małe toto się wydaje i bardzo szybko trzeba będzie to wymienić. Zresztą ja nie chcę pierwszego kojca drewnianego.
Ja bardziej uderzam w tym kierunku KOJEC BERBER HORN NOWOŚĆ 2012 + ZESTAW OBIADOWY (3124893194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI LUXURY HOME KWADRAT +KÓŁKA (3122428800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Ze wskazaniem na ten drugi. Zamierzam go też targać ze sobą na działkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry