elala
Fanka BB :)
Rozyczka mam nadzieje ze nie beda za bardzo naciskali na sn bo ja od 7m-cy nastawiam sie na cc. Dobre jet to ze w UK ma sie prawo wyboru, no ale ja nie lubie byc przekonywana jakos nie czuje sie komfortowo i nie potrzebnie sie stresuje jak specjalista mnie przekonuje do decyzji ktore zostaly juz podjete. Kretowina - az nie moge uwiezyc ze w piatek masz wielki dzien
. A z tym moim pecherzem to mam nadzieje ze nie bedzie zle bo juz raz tak mialam ze wstepne wyniki pokazaly infekcje a po dokladnym przebadaniu wyszlo czysto. Bibiana - trzymaj sie dziewczyno! zaciskaj nogi i sluchaj lekarzy no i nastawiaj sie na pozytywne rozwiazanie po 36tc:-).
. A z tym moim pecherzem to mam nadzieje ze nie bedzie zle bo juz raz tak mialam ze wstepne wyniki pokazaly infekcje a po dokladnym przebadaniu wyszlo czysto. Bibiana - trzymaj sie dziewczyno! zaciskaj nogi i sluchaj lekarzy no i nastawiaj sie na pozytywne rozwiazanie po 36tc:-).
Dzieciaczki dziś nie mierzone dopiero za dwa tyg;/ ale przynajmniej sobie w 3d pooglądałam łobuzów