reklama

Ciąża bliźniacza

Karmienia 2 na raz z pod pachy. Poduche (rogala) kupiłam ale jakoś mi nie wygodnie - muszę po trenować. :tak: na ta chwile zwijam koldre jak nalesnik, siadam plecami do ściany (na luzku) kóldre na kolana i pod pachy, dostawiam mialuchy i zapieram ugientymi nogami. IMG_20131123_141514.jpg

Załączniki

• IMG_20131123_141514.jpg
    IMG_20131123_141514.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Justynia super idzie ci karmienie:)
maluchy zawsze jadają razem? pytam bo ja chociaz miesiac chciałabym karmic jak mąz bedzie w domu bo potem chyba juz nie dam rady bo 2latek w domu wiec na butelkach juz polecę i ciekawa jestem jak to jest. a jak z odbijaniem robisz?dlugo maluchy jedzą? tob dopiero początek,ale masz takie chwile ze jeden maluch płacze i drugi tez naraz?a tu tylko 2 ręce do przytulenia..

reklama
Justynia, zdjęcia dopiero zobaczyłam na kompie. Maluchy super. Natanek ma ciemniejsze włoski, czy to takie złudzenie?

Ja przed chwilą skończyłam obiad - robiliśmy meksykańskie jedzenie i teraz mam dyskotekę w brzuchu. Maluchy chyba tak samo żarte jak ich starszy brat. Pamiętam, że jak z nim byłam w ciąży to też wiercił się i opijał wodami płodowymi, a potem najczęściej czkawki dostawał :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry