M
mama290
Gość
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/bezpieczne-leki-w-ciazy-473/ troche o lekach w ciąży:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na razie karmie co 3 h chyba że chcą częściej (jak śpią wybudzam) i razem dostawiam. Jak jedno chce już jeść a drugie spi to budzę to śpiące :-(. Jak skończą 2 tyg. mam wizytę kontrolną u pediatry i jak ładnie przybiorą na wadze nie będę budziła na karmienia.
ale plecy dokuczają i wiadomo muszę jeszcze trochę się oszczędzać. Co do maluchów z córą przyjęłam strategie od samego początku jak była noworodkiem że płacz nie zabija (jedynie maluch się dotlenie i pójdzie szybciej spać
) wiadomo w granicach rozsądku, i po prostu jak nie mogę ogarnąć dwójki/trójki na raz to płaczą a ja głęboko oddycham - inaczej sie nie da. Próbuje sobie tłumaczyć w głowie że są bezpieczne w łóżeczku i jak popłaczą 2-3 min przeżyją, kończę z jednym maluchem i biorę się za drugiego.
i jak maluchy na piersi siedzą 10-15 min idzie dobrze się spocić.