reklama

Ciąża bliźniacza

Anula zastanawiałam się nad tym wózkiem, jest super bo niewielkich rozmiarów, mieszkam w UK i tutaj też tylko ebay bo w sklepach nie ma już tego modelu, tylko cena troche odstrasza.

reklama
Anula zastanawiałam się nad tym wózkiem, jest super bo niewielkich rozmiarów, mieszkam w UK i tutaj też tylko ebay bo w sklepach nie ma już tego modelu, tylko cena troche odstrasza.
no właśnie, to poprzedni model, teraz aktualny i jego następca to iCandy peach2 - cena kosmiczna i wg mnie mniej udany od tego mojego właśnie... dlatego mąż zdecydował się tak szybko go kupić jak pojawił się jeden używany, w Polsce jest ich jak na lekarstwo i pewnie więcej nie będzie bo już go wycofali na rzecz tego peach2... ale gdyby ktoś z Was miał możliwość go kupić to polecam na 100!!! JUTRO MAM USG, TE WSZYSTKIE WAŻNE POMIARY, NOSKI, PRZEZIERNOŚCI ITP!!! dziewczyny z podobnym terminem co ja - miałyście już???

Dziewczyny ja ze swojej strony polecę Wam Abc zooma. Przy wózku bliźniaczym należy się liczyć z tym, że jest albo szeroki, albo długi. Ja wybrałam opcję długi z tego względu, że chciałam być w miarę samodzielna. Nie ma problemu z przejazdem przez bramki, czy kasę w sklepie, bez problemu mieszczę się w windzie no i nie ma problemu ze zjazdem ze schodów. Gondole są naprawdę duże (moje jeszcze w nich jeżdżą w grubych śpiworkach-waga 7 kg), łatwo się prowadzi (też jedną ręką-w końcu druga często trzyma telefon ;-)), jest bardzo zwrotny. AA jest bardzo prosty w składaniu.
A co do spania w jednym łóżeczku to moje tak spały do ok. 3 miesiąca.

Ja mam wózek Implast Spider, sztywne gondole, obok siebie, mieści sie w drzwiach, można wpinać przodem lub tyłem, a używany w idealnym stanie kosztował tylko 600zł :-)

Karmelova, jjka co tam u was? Ja się jeszcze trzymam w trojpaku, chociaż coraz ciężej. Mam mdłości ale bez skurczow, mamy rozpakowane wy tez tak mialyscie? Pamietam, ze justynia wymiotowała przed porodem. Czy wymioty są tylko przy skurczach?

Napierajka ja też jeszcze w trójpaku. Jutro mam wizytę więc zobaczymy co będzie. Juz nie mogę się doczekać końca chociaż wiem że dzieciaczkom lepiej jest w brzuszku. Dopatruję się oznak zbliżającego się porodu i oprócz mojego obolałego ciała i mdłości dzisiaj rano doszedł ból podobny do miesiączkowego. Od pewnego czasu mam zwiększona ilość śluzu/upławów nie wiem czy to normalne w końcowym etapie?? No i największa zmiana to częste wypróżnianie się.. prawie po każdym posiłku.

Jeśli chodzi o łóżeczka to chyba na początek spróbuje z jednym.

reklama
Dolores32 ja oglądała icandy jakiś czas temu w john lewis u mnie w Southampton, właśnie luknełam na stronke mothecare I ten jane twone bardzo podobnie wyglada do icandy mi sie zoom nie podoba za długi jak dla mnie nie wykreciłabym nim we wejściu do domu ja mam britaxa b-duala jest bardzo zwrotny ale ciężki zreszta jak wszytskie podwójne tego typu co do spania to na dłuższą mete zaczna się kopać I przeszkadzać sobie na wzajem my śpimy osobno ale za to jeden budzi drugiego krzykami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry