Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie, to poprzedni model, teraz aktualny i jego następca to iCandy peach2 - cena kosmiczna i wg mnie mniej udany od tego mojego właśnie... dlatego mąż zdecydował się tak szybko go kupić jak pojawił się jeden używany, w Polsce jest ich jak na lekarstwo i pewnie więcej nie będzie bo już go wycofali na rzecz tego peach2... ale gdyby ktoś z Was miał możliwość go kupić to polecam na 100!!! JUTRO MAM USG, TE WSZYSTKIE WAŻNE POMIARY, NOSKI, PRZEZIERNOŚCI ITP!!! dziewczyny z podobnym terminem co ja - miałyście już???Anula zastanawiałam się nad tym wózkiem, jest super bo niewielkich rozmiarów, mieszkam w UK i tutaj też tylko ebay bo w sklepach nie ma już tego modelu, tylko cena troche odstrasza.
doczytałam trochę, wiem już, że moje terminowo podobne dziewczyny mają usg 6 i 10 grudnia!!! może uda się podejrzeć maluchy płciowo! trzymam kciuki!!!JUTRO MAM USG, TE WSZYSTKIE WAŻNE POMIARY, NOSKI, PRZEZIERNOŚCI ITP!!! dziewczyny z podobnym terminem co ja - miałyście już???