Dziewczyny super, że piszecie o swoich doświadczeniach z łóżeczkami. Ja też mam zamiar spróbować z dwójką w jednym łóżku (mam takie 70x140 cm, więc jest szansa, że choć trochę poleżą razem). Ale widzę, że muszę być gotowa na wszystko.
Co do wózka to chyba tutaj przeważają te jeden-za-drugim. Mnie przerażała opcja podjeżdżania pod krawężniki (takie opinie słyszałam o niektórych wózkach, że są źle wyważone i trudno jest podnieść przednie koła naciskając po prostu na rączkę do pchania) a druga sprawa, to że zawsze jedno dziecko będzie miało gorszy widok ;-). Ale teraz sama doszłam do wniosku, że z kolei w sklepie do kasy, albo do bramki wejściowej moim wózkiem nie zmieszczę się. Ale pewnie będę robiła tak jak w przypadku syna - nosidełka wkładać będę do kosza zakupowego. Na zakupy i tak jeżdżę zawsze samochodem, bo w mojej wiosce sklepów nie ma, no i będę robiła zazwyczaj zakupy z mamą albo mężem i wtedy po prostu będziemy brali dwa kosze.
Zauważyłam dwie nowe dziewczyny na forum
Kladiahhh i Mniszek85, jak będziecie tutaj częściej zaglądać to wpiszę Was do tabelki z datami narodzin. Potrzebowałabym tylko właśnie przewidywanych dat i w przypadku Mniszka to jeszcze, jakiej płci dzieci się spodziewasz?
Za
Napierajkę, Aneszkę i Karmelovą nieustająco trzymam kciuki, niedługo już się rozpakujecie. Justynia ma rację, że grudzień będzie urodzajny
Justynia - cieszę się, że dalej maluchy są grzeczne, oby tak zawsze było. Masz jakieś nowe zdjęcia dzieci?