reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
milla - rzeczywiście masz co dźwigać w tym swoim brzuchalku:-p, a to dopiero 31 tydzień... przynajmniej jak urodzisz to nie będzie się trzeba doszukiwać spod stosu ubranek i kocyków dzieci. Będzie je widać z daleka:-)

znając życie, to prędzej będzie je SŁYCHAĆ :-D

Emilek, oczywiście, ciuszki jak się okaże, że są za duże to Ci je oddam ;), blisko mieszkasz, nie będzie problemu

Julianna - kiedy masz następną wizytę? Też dziewczynki będą mierzone?

adb7 - za Twoją dzisiejszą wizytę mocno trzymam kciuki i czekam z na relację

Dziewczyny -ja się ogólnie bardzo dobrze czuję, dzisiaj szczególnie, mogłabym góry przenosić. A co do wielkości brzucha i dzieci w srodku to w moim przypadku naprawdę tragedii nie ma. Jestem wysoka, dobrze zbudowana (tak ładniej brzmi, niż "przy kości" :-D) więc to zupełnie inaczej wygląda niż w przypadku osoby o normalnej lub drobnej budowie.
Jak dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam piękną zimę za oknem, śnieg na małych sosnach, których pełno dookoła mojej działki, to naprawdę nabrałam wiatru w żagle. Mam nadzieję że śnieg utrzyma się do weekendu to może z mężem i synkiem na jakiś spacer z sankami się wybierzemy.

Dolores - gratuluję dziewczynek i już Cię koloruję w tabelce:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Hannah34[/TD]
[TD]2.luty.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]mniszek85[/TD]
[TD]22.luty. 14 (4 luty)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Katherine_mag[/TD]
[TD]26.luty.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Maya12[/TD]
[TD]15.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Milla76[/TD]
[TD]15.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Julianna[/TD]
[TD]20.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Marczitka[/TD]
[TD]25.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Kamilasze[/TD]
[TD]25.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Misiarska[/TD]
[TD]2.kwiecień.14 (30 marca)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Gabi004[/TD]
[TD]23.kwiecień.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]emilek86[/TD]
[TD]28.kwiecień.14 (4.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30.kwiecień.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Rila[/TD]
[TD]3.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Agniecha777[/TD]
[TD]3.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Nanka[/TD]
[TD]4.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]7.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]Anulfka[/TD]
[TD]20.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]Monika_83[/TD]
[TD]24.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]cannot[/TD]
[TD]2(3) czerwiec.14 (25.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]Liskaaa[/TD]
[TD]14.czerwiec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16.czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]20 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29,[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30.[/TD]
[TD]Fusun[/TD]
[TD]17 lipiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31.[/TD]
[TD]Anielka.[/TD]
[TD]2 sierpień. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32.[/TD]
[TD]Sarenka89[/TD]
[TD]19 sierpień. 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Jestem po USG i wszystko jest w najlepszym porządku (super jest wyjść z gabinetu ze świadomością, że wszystko jest ok:-)). Dziewczynki ważą 484g i 475g, przepływy prawidłowe. Kolejne USG ze dwa tygodnie 30.01.
Anufka wracając do wczorajszej rozmowy o ułożeniu dzieci, po dzisiejszej wizycie aktualne położenie moich dziewczynek to główkowe i poprzeczne (a właściwie lekarka powiedziała, że leży jakoś tak na ukos:-D).

reklama
adb7 to bardzo dobrze, że z dziewczynkami wszystko dobrze, byle tak dalej:tak: Wczoraj już trochę się uspokoiłam i nie myślałam o tym ułożeniu mojej córci. Widocznie ona przysłania troszkę braciszka i dlatego słabiej czuje jego ruchy, choć czasami jak mnie walnie to, aż podskoczę, jak siedzę. Dzisiaj np jak siedziałam w poczekalnie u dentysty i czekałam na męża to obydwoje tak zaczęli dowodzić, że aż musiałam wstać:-D Ale dla mnie jest ważne, że dają o sobie znać moje skarbeńki:tak:

Kurcze nie mogę mojego męża jakoś zmusić, żebyśmy już wybrali imiona dla niech, tzn ja już mam wybrane jakie mi się podobają, ale chcę żeby on też zaproponował jakie jemu się podobają. :crazy: Cały czas mówi, że ma jeszcze około 4 miesiący czasu:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry