reklama

Ciąża bliźniacza

Emilek86 obawiam się, że nie dam rady zaakceptować imienia, które nie będzie mi się choć trochę podobać:-(. No ale nie przesądzam jeszcze, zobaczymy co wymyśli.
Sarenka super, że z dziećmi wszystko w porządku i że są dwuowodniowe. Sama jestem w ciąży jednokosmówkowej, dwuowodniowej i póki co wszystko jest ok. Najważniejsze to być pod opieką specjalisty od tego typu ciąż:tak:.

reklama
adb, sarenka gratuluję udanych wizyt
u mnie z imionami jest tak, że ja będę miała decydujący głos, ale zrobię to w taki sposób że mąż będzie myślał że oboje wybraliśmy :)

Ja nie jestem już tak zaborcza wobec swojego M. Staram się, żeby decyzje przez nas podejmowane były wspólnie i nikt na nikogo nie wpływał. To pozwala oszczędzić wiele późniejszych niedomówień. Jesteśmy już tyle lat po ślubie, że etap "rządzenia" jest już daleko za nami...;-)

milla usg mam w tą sobotę - takie z pomiarami wszystkimi, bo na zwykłych wizytach mają mierzone tylko obwody główki i tętno.

kamila ty pytałaś ostatnio o kombinezony, my mamy niemal ten sam termin i ja mam dla dzieci takie ciepłe zimowe, takie polarowe zresztą też. Ja obstawiam że luty/marzec to będzie tęga zima, która kiedyś musi nadejść

Sarenka dziecko o pępowinę się zaplątać zawsze może, ale to miejmy nadzieję nikomu się nie przytrafi :tak:;-)

To nie chodzi o rządzenie, dla mnie imię jest bardzo ważne a dla mojego męża niekoniecznie, on by podjął decyzję w 5 minut, ja godzinami będę myśleć czytać analizować aż wybiorę odpowiednie moim zdaniem imiona i w tej kwestii nie ma zmiłuj się

Widze ze zaczal sie temat imion.My naszczescie mamy to juz za soba i imiona zostaly wybrane. Oczywiscie nie obylo sie bez dyskusji ;-)
Co do wizyt to ja tez mam 30.01 :-D znowu nas sie nazbiera w jeden dzien no i niestety ta nieszczesna glukoza:wściekła/y:ale jakos dam rade

reklama
Ja też mam wizytę 30.01 ale w poradni patologii ciąży, a u mojej ginekolog 27.01.

A co chodzi o facetów to czasami trzeba nimi umiejętnie posterować, tak aby wyszło na nasze, a myśleli, że to był ich pomysł. Hehe. Choć w przypadku moim i męża to jakoś ja jestem "głową":-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry