• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Emilek86 obawiam się, że nie dam rady zaakceptować imienia, które nie będzie mi się choć trochę podobać:-(. No ale nie przesądzam jeszcze, zobaczymy co wymyśli.
Sarenka super, że z dziećmi wszystko w porządku i że są dwuowodniowe. Sama jestem w ciąży jednokosmówkowej, dwuowodniowej i póki co wszystko jest ok. Najważniejsze to być pod opieką specjalisty od tego typu ciąż:tak:.

reklama
adb, sarenka gratuluję udanych wizyt
u mnie z imionami jest tak, że ja będę miała decydujący głos, ale zrobię to w taki sposób że mąż będzie myślał że oboje wybraliśmy :)

Ja nie jestem już tak zaborcza wobec swojego M. Staram się, żeby decyzje przez nas podejmowane były wspólnie i nikt na nikogo nie wpływał. To pozwala oszczędzić wiele późniejszych niedomówień. Jesteśmy już tyle lat po ślubie, że etap "rządzenia" jest już daleko za nami...;-)

milla usg mam w tą sobotę - takie z pomiarami wszystkimi, bo na zwykłych wizytach mają mierzone tylko obwody główki i tętno.

kamila ty pytałaś ostatnio o kombinezony, my mamy niemal ten sam termin i ja mam dla dzieci takie ciepłe zimowe, takie polarowe zresztą też. Ja obstawiam że luty/marzec to będzie tęga zima, która kiedyś musi nadejść

Sarenka dziecko o pępowinę się zaplątać zawsze może, ale to miejmy nadzieję nikomu się nie przytrafi :tak:;-)

To nie chodzi o rządzenie, dla mnie imię jest bardzo ważne a dla mojego męża niekoniecznie, on by podjął decyzję w 5 minut, ja godzinami będę myśleć czytać analizować aż wybiorę odpowiednie moim zdaniem imiona i w tej kwestii nie ma zmiłuj się

Widze ze zaczal sie temat imion.My naszczescie mamy to juz za soba i imiona zostaly wybrane. Oczywiscie nie obylo sie bez dyskusji ;-)
Co do wizyt to ja tez mam 30.01 :-D znowu nas sie nazbiera w jeden dzien no i niestety ta nieszczesna glukoza:wściekła/y:ale jakos dam rade

reklama
Ja też mam wizytę 30.01 ale w poradni patologii ciąży, a u mojej ginekolog 27.01.

A co chodzi o facetów to czasami trzeba nimi umiejętnie posterować, tak aby wyszło na nasze, a myśleli, że to był ich pomysł. Hehe. Choć w przypadku moim i męża to jakoś ja jestem "głową":-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry