Rila - oby pobyt szybko zleciła,, a stresujacych historii było jak najmniej. Ile trzymają w szpitalu przy podawania sterydow?
Kanilasze - zadziwia mnie, ze co lekarz to inna opinia. Z doświadczenia znajomych mam wiem, ze szpitale czasami wypinaja sie na skierowania lekarzy spoza ich grona. Decyzje i tak podejmuje ordynator czy inny lekarz akurat na dyżurze i u nas zdarza sie, ze wystarczy, ze pierwsze dziecko jest glowkowo i już sn, bo drugie lekarz przekręci, albo skończy sie hardcorowym mikaem sn+cc.
Zreszta podobno nawet przy dwóch glowkowo drugi sie potrafi przekrecic po porodzie pierwszego.
Moja gin twierdzi, ze tylko cc i na Inflanckiej oni robią standardowo, ale od 36tc.
Dlatego myśle, ze niezależnie od skierowania od Krason powinnam pójść pogadać w szpitalu gdzie chcesz rodzic.
Pnie wiedziałam, ze Krason przyjmuje tam porody. Na liscie dyzurujacych jej chyba nie na, widac mozna ja 'wynajac' do porodu u nuch, Ja rodzilam tam sn pierwsze dziecko, rozmawiałam ostatnio z nimi o porodzie blizniakow, u nich to cc, uważają, ze sn to trochę ryzykowne jednak.
Sn jest wg mnie lepszy od cc, po godzinie, dwóch po znieczuleniu jesteś jak gdyby nigdy nic. Cc sie boje, ale może faktycznie przy blizniakach to lepiej.
Kepe007 - trzymam kciuki by to byla jakaś blahostka.
Dziewczyny na finiszu - alez Wam zazdroszczę. Ta ciaza daje mi popalic. A jak czytam o tym ci może być dalej to sie boje trochę. Cieżko sie w takich warunkach cieszyć stanem 'blogiskawionym' Życzę Wam terminowych, szczęśliwych rozwiązań o bezproblemowego startu laktacje, tym które chcą karmic piersia.