reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam,
Jestem mamą 9 m-c Franusia.... w wolnej chwili szydełkuje - to moja pasja....
Zapraszam na mój funpage na facebook, gdzie przedstawiam swoje wykonane prace:
https://www.facebook.com/pages/Szydło-i-powidło/273264396158075
Jeśli coś się spodoba to proszę o kontakt (wszystkie dane są na stronie funpage). Polub mnie i jeśli możesz udostępnij.
Z góry dziękuje :-)
Pozdrawiam

Milla jakie duże masz swoje dzieciaczki teraz?? Moje teraz mają 2700 i 2800. Ja już mam dość chodzę i stękam tylko, Ja już chciałabym urodzić, nie mam już sił na nic, mam nawet bolesne skurcze i boli krocze jakby się kość łonowa rozchodziła, te dni to jak lata ciągną się:-(. Jak ty sobie dajesz radę?? Pamiętam jak karmelova też już cierpiała pod koniec a oni ją odsyłali trzymali prawie do końca :/

Katherine - ja Ci nie zazdroszczę, jestem ponad 3 tygodnie przed Tobą, a przejde kawałek i sapie i dysze. Dzis troche polazilam po domu, drobnostki porobilambi mam taki ucisk na krocze:/
Trzymaj się bo Tobie napewno jeszcze ciężej.

Katherine, o wadze dzieci nic nie wiem, mam wizytę we wtorek. Spodziewam się, że będą sporo ważyć, skoro trzy tygodnie temu miały 1800 i prawie 2100...
Do ucisków już się chyba przyzwyczaiłam, bo ich nie czuję, tak samo jak zadyszek. Tylko czasem jak któreś na pęcherz naciśnie, to przez sekundę ból jest mocny no i muszę do łazienki.
A Ty kiedy następną wizytę masz?

milla76
katherine_mag
jesteście już prawie na mecie :-) dacie radę... moje maluchy miały po 2770 i 2780 i w dniu porodu powiedziałam do męża że jak się samo nie zacznie to ja już nie dam rady dłużej fizycznie. :-)
nie jestem na bieżąco z wątkiem decydujecie się na cc czy próbujecie sn?

milla ja mam we wtorek teraz kolejną wizytę i wtedy dowiem się termin porodu, będzie ogólna rozmowa jak to będzie, obchód po porodówce takie tam i znowu ktg. Moje dzieci nie lubię tego ktg zwłaszcza chłopak kopał strasznie, i musiała co chwila podchodzić położna i poprawiać pas i szukać na nowo tętna.
Justynia ja będę chyba miała cc bo one sobie siedzą i nie mają zamiaru wychodzić, chyba ze coś się zmieni do porodu, bo co chwila robią fikołki, u Ciebie pamiętam że chłopak do końca fikołka robił:tak:
A w którym ty urodziłaś ?? coś po 37??

Dziewczyny czy Wy macie duzo ubranek 50 i 56 dla dzieciaczków? Jesli tak, jakie body czy pajace? I jak planujecie w szpitalu ubierac swoje dzieci? Bo szykuje im wyprawke nie wiem czego ile i zdalam sobie sprawe ze nie mam nic na 50, a 56 to ewentualnie pajace.

Ale wam dziewczyny zazdroszcze tych koncowek ciazy:-) przede mna jeszcze tyle tygodni..dalej leze w szpitalu,leukocyty sie obnizyly, ale za to crp podwyzszone, na szczescie nieznacznie.Przy okazji, ze juz tu jestem daja mi tez te sterydy na plucka,no i jakies antybiotyki w zyle dostaje.Nie wiem kiedy mnie wypuszcza, mam cicha nadzieje, ze w poniedzialek:-)

reklama
Dziewczyną które leza w szpitalach życzę szybkiego powrotu do domu. No i te co juz maja ostatnie dni :-)powodzenia zycze i strasznie wam zazdroszecze ze juz macie koncowke i bedziecie mialy dzieciaczki w domu. A ja dzisiaj cos odkrylam. Dzieci strasznie mnie kopaly i wiercily sie i nie daly odpoczac wiec dla glupoty zalaczylam muzyke klasyczną a one od razu sie uspokoily:szok: bylam w szoku ze to dziala :-D probowalyscie tak przy swoich babelkach?

Do góry