reklama

Ciąża bliźniacza

Agniecha gratulacje :)

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]paulinka_uk[/TD]
[TD]24 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]darunia0712[/TD]
[TD]11 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]Gosia.82[/TD]
[TD]17 lipiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.
[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.
[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.
[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.
[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.
[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.
[/TD]
[TD]Ineska1984[/TD]
[TD]5 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.
[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.
[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

jeszcze miesiąc temu byłam 16 a teraz 6 wow
Madison też się zastanawiam nad tym i na razie nie wiem jak mój lekarz planuje, bo się jeszcze z nim nie widziałam :) może na początku maja się dowiem jakie są praktyki w tym szpitalu, ale wiem że jedna znajoma miała cesarkę dzień przed terminem ws tym szpitalu;/ mam nadzieję, że mnie to nie czeka; myślę że 2 tyg przed jest ok, chyba że ciąża jednojajowa to wtedy chyba wcześniej

reklama
agniecha super bylas inkubatorem dla bobaskow :-) piekna waga :-) gratulacje
ja sie zastanawiam czemu jak mam termin na koniec czerwca, a ciaza jak do tej pory nie sprawiala zadnych wiekszych klopotow ani z dziecimi, szyjke tez mam dobra. czemu od polowy maja mam by juz w szpitalu.....

Agniecha- gratuluję!!! Wracajcie szybko do domku:)

Dagos- to mnie przeraziłaś! A.B kazał Ci się położyć już w połowie maja? A mówił coś w którym tygodniu planuje cesarkę? Mi ostatnio powiedział, że 34-35 tc jest optymalny i dłużej nie będziemy czekać! Nie rozumiem czemu tak szybko, jeżeli wszystko będzie dobrze (mam taką nadzieję) :)

Pozdrawiam Dziewczyny i miłego dnia życzę!

Hej. Ja w szpitalu. Rano odeszly mi wody. Czekam i czekam a polozna a do mnie mowi ze wszystko dobrze wroc jutro:eek: chyba oszaleje. Narazie czekam na lekarza. Oni tutaj powariowali w tej Szkocji.

aaaa paulinka, jestem w szoku razem z tb! mam nadzieje ze lekarz bedziej bardziej konkretny i nie nazraza cie na zakazenie.
ineska, no mi wlasnie w polowie maja wychodzi z jednego terminu 34tydz, a z innego w przyszlym tyg. mam jakas dziwna rozbieznosc.....bylam juz u niego 3razy chyba i on za kazdym razem liczy termin od nowa mimo ze co wizyte wpisuje do karty. i tak jak mialam dwie wizyty w odstepie 12dni, wyszlo ze ciaza jest miesiac i jeden dzien do przodu minus dwa tyg. co to znaczy chyba tylko on wie heh. no i jak pisalam wyzej zaraz po swietach wizyta i mamy ustalic wszystko. ja licze ze babelki sobie ladnie rosna, i poczekaja chociaz do czerwca

Nie wiem czy oglądacie ten program, ale wczoraj obejrzałam powtórkę "Porody" na Polsat Cafe. Akurat był odcinek 3, w którym dwie panie rodziły bliźnięta, obie przez cesarkę, obie w Warszawie. Polecam, program dostępny na Ipli za free, można sobie przynajmniej podejrzeć, jak to wygląda w praktyce. Obie panie urodziły dzieciaczki z wagą ponad 2 kg :) ale to takie maluszki!

reklama
Dagos ja mam wrażenie, ze A.B jest czasem nieźle zakręcony! Byłam u niego wczoraj i znowu mi liczył termin i obliczał, który to tydzień, jak wszystko ma wpisane w kartę :) i za każdym razem mnie pyta czy jestem już na zwolnieniu i kiedy chcę iść :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry