Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Widze ze na tym forum sa czeste wpisy wiec mam do was dziewczyny pytanie,mialam spytac lekarza ale oczywiscie w natloku spraw ciagle zapominam. Otoz, czy dzieciaczki (22tc dwukosmowkowej) w brzuszku zamieniaja sie miejscami? Tzn jesli jedno jest z prawej strony a drugie z lewej to jest taka mozliwosc ze na drugi dzien leza odwrotnie? Moze to glupie i banalne pytanie ale jestem poprostu ciekawa...pozdrWitaj GosiuWitam, jestem nowa na forum i nowa jako ciezarowka blizniaczkow. Widze ze na tym forum sa czeste wpisy wiec mam do was dziewczyny pytanie,mialam spytac lekarza ale oczywiscie w natloku spraw ciagle zapominam. Otoz, czy dzieciaczki (22tc dwukosmowkowej) w brzuszku zamieniaja sie miejscami? Tzn jesli jedno jest z prawej strony a drugie z lewej to jest taka mozliwosc ze na drugi dzien leza odwrotnie? Moze to glupie i banalne pytanie ale jestem poprostu ciekawa...pozdr