nietupska
Fanka BB :)
Nie dziwię sięWitam, zrezygnowałam z Białegostoku. Leżę w moim mieście tutaj mnie przyjęli i tutaj zostaję już do porodu. Białystok mnie tylko zdenerwował.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dziwię sięWitam, zrezygnowałam z Białegostoku. Leżę w moim mieście tutaj mnie przyjęli i tutaj zostaję już do porodu. Białystok mnie tylko zdenerwował.
Nie dziwię sięDaj znać co i jak
![]()
U mnie jutro zaczyna się 36tydzien. Ja czuję się fatalnie ledwo chodzę, też czuję się jak słonica. Z dnia na dzień mam wrażenie ze jest gorzej. Cały czas jestem w szpitalu brzuch mi się spina i mam skurcze, wiec zostaje w szpitalu do 5.10. U mnie kończy się 36 tydz. od razu cesarka. Ile ważą już dzieci u Ciebie?U mnie dzis 35 tydzien i 6 dzien.Termin cesarki jest na 12 pazdziernika.Nie chce narzekac ale strasznie sie zle juz czuje, slabi mnie, muli, glowa boli, jestem jak slonica i nie wyobrazan sobie dotrwac do konca.
Beatka ktory u ciebie tydzien, chyba cos podobnego do mojego?Czujesz sie jeszcze w miare dobrze?
U mnie tydzien temu jedna dziewczynka miala 2600 a druga 2300. Twoje maluchy ile maja?
Ja jutro zamykam 36 tydzien.
Jestem tez wykonczona, juz nie powiem o tym jak mnie nerwy ponosza, fizycznie katastrofa, skurcze tez mam ale dopuki nie regularne nikt sie tym nie przejmuje.
Ja jestem w Szwajcarii a tu ciaze blizniacze rozwiazuje dwa tygodnie wczesniej niz ciaze pojedyncze czyli w 38 tygodnium no chyba ze cos sie juz konkretnego dzieje, typu cholesteraza itp..Szczerze az sie boje jeszcze tych dwoch tygodni, jak dam rade.
Marluna, dasz radę. W Polsce też nie rozwiazują ciąży dwuowodniowej dwukosmowkowej wczesniej, jak wszystko jest ok. Mnie przetrzymali do 38 tygodnia (37+5) i pewnie jeszcze by to dłużej potrwało, gdyby mój profesor prowadzący nie był na urlopie, a tak to wybłagłam, żeby zrobili mi cięcie, bo chyba bym pękła, gdybym jeszcze parę dni pochodziła z tym ogromniastym brzuchemJa jestem w Szwajcarii a tu ciaze blizniacze rozwiazuje dwa tygodnie wczesniej niz ciaze pojedyncze czyli w 38 tygodnium no chyba ze cos sie juz konkretnego dzieje, typu cholesteraza itp..Szczerze az sie boje jeszcze tych dwoch tygodni, jak dam rade.