Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
olis popros moze o luteine pod jezyk, ja biore ja bo po dopochwowej od razu dostawalam zapalenia wlasnie "tam". To jak cos i ja wezme podwojna dawke asparginu, bo matrwia mnie te twardnienia, a najgorsze ze nie moge rozroznic, czy to maluchy tak robia czy to skurcz jakis, bo one wyprawiaja takie rzeczy ze ja juz nie moge tak mi szaleja z tym wypinaniem.
A wozek, no coz duzy, ale gdzies te babelki nasze musza sie pomiescic.
Justella co u Ciebie?
bo nie było przeciwwskazań??
jak dla mnie samo to że 34 tydz no ale ja lekarzem nie jestm, czuła się świetnie, po 3 godz już chodziła, dzieci po 2kg, jeden dzień tylko w inkubatorach a potem tylko w łóżeczkach podgrzewanych, to mi ulżyło trochę jak jeszcze z 2 tyg pociągnę to naprawdę głęboko odetchnę. No i wózek ma mikado duet w porównaniu do dorjana duuużo większy to znaczy dorjan jest krótszy bo na szerokość to to samo, ale mówi że jej służy no zobaczymy jak te nasze się sprawdzą, spodziewa się teraz znowu dzieciaczka - 1 hihi ale będzie mieć wesoło 

i oto przyklad jak to nic nie wiadomo w ciazy blizniaczej. Po 30 tyg wszystkie siedzimy na bombie zegarowej

mimo, że mam jedno po córce. W sumie zrobiło się 3 drewniane (w tym jedno bujane) i dwa turystyczne. Te turystyczne to postawię w kuchni jako kojec do zabawy, bujane dam do sypialni, a dwa inne do pokoju dzieci. Jeszcze dużo osób deklaruje swoje datki, a to leżaczki, a to przewijak... Już sama nie wiem czy wogóle coś kupować - chyba tylko pampersy. Kosmetyki mam z AA. Karmić zamierzam jednak piersią. Córkę karmiłam przez półtora roku i nic poza tym, nawet odciągacza pokarmu nie miałam, to pewnie i teraz nie przyda się.
, bo rzeczywiscie nigdy nic nie wiadomo. A ja dopiero 31 tydzien zaczynam wiec stracha mam wielkiego. Ja juz mam poprane wszystko, poprasowane tylko rzeczy z apteki jeszcze czekaja na kupno. Torby tez spakowalam.