adunnnia90
Fanka BB :)
Sliczny[emoji5]A to mój ogromny brzuchZrobiłam parę zdjęć na pamiątkę.
@Sylwia 1984 mi lekarz też powiedział o płci w 13 tyg i tak zostało :-)
Zobacz załącznik 830060
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sliczny[emoji5]A to mój ogromny brzuchZrobiłam parę zdjęć na pamiątkę.
@Sylwia 1984 mi lekarz też powiedział o płci w 13 tyg i tak zostało :-)
Zobacz załącznik 830060
witaj na naszym forumHej dziewczyny! Dopiero zaczynam Was podczytywac, bo nie widziałam wcześniej tego forum. Jestem w 18 tygodniu ciąży bliźniaczej, a Wy z tego co czytam już tuz tuż do porodu?
Powiem szczerze, ze ja też już powoli zaczynam przezywać a nawet się trochę bać. Nie mogę się doczekać wizyty za tydzień. Wtedy dowiem się co i jak z nami będzie.Nie wiem jak u Was, ale ja czuję już coraz większe emocjeSporo bliźiaczych mam, które poznałm będąc w ciąży już rodzi, a są na podobnym etapie ciąży co kilka z nas tu
Niesamowite, że w naszych brzuszkach siedzą sobie już takie dorodne bobasy, które są już prawie gotowe do przyjścia na świat
Ciekawe kiedy kolej moja i dziewczynek
![]()
jestem już ma forum kwietniowych mam, ale ciesze się, że Was znalazłam. Piękne macie brzusie!
w 18tygodniu ważą prawie równo, 239 i 232g. Makukie takieWitamy kolejna mamusie [emoji4]Cześć Koleżanki Trojpaczkijestem już ma forum kwietniowych mam, ale ciesze się, że Was znalazłam. Piękne macie brzusie!
Ja dzisiaj po usg, czekam na chlopca ii dziewczynkęw 18tygodniu ważą prawie równo, 239 i 232g. Makukie takie
jest super. Powoli spisuje, co potrzebuje kupic dla moich, szkrabow. Macie gdzieś sprawdzoną listę może? Za miesiąc mam polowkowe, mogę przyjść z mezem i synusiem(4,5l).
Miłego dnia dziewczyny!