hej!!
wlasnie jem sniadanko.jajeczniczka na boczku mmmmmm. jem poki moge hehe
dzis dzien nudy. mama pojechala moj dalej zalatwia rozne sprawy, a ja sama z kotem czyli dzien jak codzien. Zauwazylam u mnie jakas prawidlowosc ze z poczatkiem kazdego tygodnia czyli co poniedziualek mam przyplyw sil i brzuch jakis lekki mi sie wydaje

dzis bede lezec zeby mi sie nie przytrafilo cos ale czuje ze moglabym posmigac z mopem heh
Kasiona dzieki za cenne porady. a karmisz piersia? starcza Ci pokarmu? ile spedzasz czasu na karmieniu chlopcow?a laktator sie przydaje?
tez jestem ciekawa co u Karolinkare. Pewnie niedlugo sie odezwie.
Ciekawe tez jak Gastone. Na nk patrze czesto na fotki jej niun

takie slodziutkie jak spia.
Dawno tez nie pisala nic Akusoa. Straszne lubilam jej rady

ciekawe jak jej dzieciaczki sie maja
Justella ciesze sie ze zamowilas wozek

wreszcie decyzja zapadla. Jak juz wozio w domku jest to sie nie mozna doczekac kiedy beda w nim podrozowaly babelki male

ja lubie patrezc na moj wozek codziennie go macam

A ja jakos sobie radze emocjonalnie. juz jest coraz lepiej.Do tesciowej nie mam odwagi zadzwonic bo nie wiem co jej powiedziec bo troche ona zaczyna swirowac wiec boje sie ze za duzo teraz bedzie mnie to kosztowac.
Ayla szybko wracaj do zdrowia !!!
Olis na zgage mi pomaga mleko lub siemie lniane zalane wrzatkiem. Moze i Tobie by pomoglo. Mnie meczy zazwyczaj wieczorem. Zawsze mnie smieszy ten zabobon ze dziecku wlosy rosna jak zgaga meczy