MamaRadka
Początkująca w BB
przy urodzeniu ważyły 950 i 980 gram.Super! Bardzo się cieszędzielna mama, dzielne córeczki!
A ile ważą ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
przy urodzeniu ważyły 950 i 980 gram.Super! Bardzo się cieszędzielna mama, dzielne córeczki!
A ile ważą ?
To chyba całkiem ładna waga jak na ten tydzieńprzy urodzeniu ważyły 950 i 980 gram.
dokładnie całkiem ładnie. Spadły wiadomo. I obecnie ważą po prawie 900 gram, od paru dni przybierają. Dziękuję. Choć cieszyć się będę dopiero jak wyjdą do domuTo chyba całkiem ładna waga jak na ten tydzieńGratulacje mamusia
![]()
No wiadomo, nie ma to jak w domkudokładnie całkiem ładnie. Spadły wiadomo. I obecnie ważą po prawie 900 gram, od paru dni przybierają. Dziękuję. Choć cieszyć się będę dopiero jak wyjdą do domu
Ale ogólnie niesamowite , pewnie są maleńkie to nawet mniej niż paczka cukruNo wiadomo, nie ma to jak w domkuJa jestem teraz właśnie w 26 tygodniu , dlatego tak wszystko mnie ciekawi
![]()
Dziewczyny, czy któraś z Was miała wysokie ciśnienie w ciąży? Jestem w 15 tyg i przy każdej wizycie u lekarza mam ok 150/100. Wczoraj s domu miałam 137/97 wiec pojechałam do szpitala i mnie zatrzymali bo było 151/107, dzisiaj rano 130/80. Sama nie wiem co o tym myśleć, czy to z nerwów czy faktycznie nadciśnienie![]()
Hej. Wyjaśniło się tyle że wieczorem 3maja zaczęłam znowu bardziej krwawić w nocy zrobiono cesarskie cięcie , 4 maja przyszły na świat moje córeczki jedna miała zielone wody a drugiej odklejało się łożysko czego nie pokazało USG
Pogoda rozpieszcza a ja coraz wolniej się ruszamHej dziewczynyjak samopoczucie przy tej pięknej pogodzie? Mnie aż zachciało się żyć
Mam pytanko dotyczące badań kontrolnych w 32tc. Lekarz prowadzący wysyła mnie do szpitala mówiąc że tak się robi przy ciążach mnogich i jużWas też wysyłali, bądź mają zamiar wysłać ?
A który już masz tydzień?Pogoda rozpieszcza a ja coraz wolniej się ruszam
Ja mam wrażenie, że co 3 tyg lekarka kazała mi robić różne badaniaGłównie mocz, krew i cukier. Ostatnio tylko miałam obciążenie glukozą, trzecie prenatalne i jakieś toxy coś tam. Nie wiem czy będę miała coś jeszcze dodatkowe przed porodem.
Wczoraj mnie wypuścili i w czasie całego pobytu ani razu nie miałam wyższego ciśnienia niż 117/82 wiec wychodzi na to ze to takie ciśnienie ze stresu chybaPrzykro mi ogromnie. Słuchaj lekarzy. Jesteś pod dobrą opieką, wiedzą co robią. Czy teraz jesteś wciąż w szpitalu?