Martaem1983
Fanka BB :)
Mam wyniki posiewu z szyjki i niestety wychodowano bakterie
czy któraś z Was tez tak miała? Jak długo to się leczy? Kwestia kiedy wreszcie będą mogli założyć mi szew
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na szew raczej nie założą Ci szwu niestety bo to ryzyko a co mówi lekarze?Mam wyniki posiewu z szyjki i niestety wychodowano bakterieczy któraś z Was tez tak miała? Jak długo to się leczy? Kwestia kiedy wreszcie będą mogli założyć mi szew
![]()
No właśnie nic, tylko ze się zastanowią czy zmienić antybiotyk czy nie. Pytanie czy to się w ogóle da wyleczyć ?Na szew raczej nie założą Ci szwu niestety bo to ryzyko a co mówi lekarze?
Dzisiaj mnie badali. Nic więcej nie sprawdzali.Kiedy cie badali? Ile ma szyjka?
Nie bo nie chcą już naruszać więcej. Gdyby nie infekcja to pewnie założyliby szew ale przy infekcji nie mogąI co powedzieli po tym badaniu? To szyjki nie mierzyli?
Kurcze, może to marne pocieszenie ,ale u mojej znajomej też już było widać pęcherz płodowy...Również całkowity zakaz badania, żeby nic nie uszkodzić. Nie założyli jej też żadnego szwu. Bezwzględne leżenie w szpitalu i dotrzymała do 37 tygodnia... Który masz teraz tydzień?Nie bo nie chcą już naruszać więcej. Gdyby nie infekcja to pewnie założyliby szew ale przy infekcji nie mogą