Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś ten wątek żył! Była lista ciężarnych, która kolejna rodzi itp. A podobno coraz więcej jest ciąż mnogichI chyba to by było na tylenie ma nas, podwójnych ciężarówek za duzo
Masz już wyprawke skompletowana?Kiedyś ten wątek żył! Była lista ciężarnych, która kolejna rodzi itp. A podobno coraz więcej jest ciąż mnogich![]()
Musi być dobrzeJeszcze ja jestem! 11 tydzien prawie 12. Ciąża 2o2k. 13 lipca badania prenatalnemodlę się żeby było ok. To moja 4 ciąża
Tam. Wszystko już przygotowane. Poprzednia ciąża zakończona 36tc więc nie było na co czekać.Masz już wyprawke skompletowana?
Na pewno będzie dobrze.Jeszcze ja jestem! 11 tydzien prawie 12. Ciąża 2o2k. 13 lipca badania prenatalnemodlę się żeby było ok. To moja 4 ciąża
Czekamy na same pomyślne wieściJeszcze ja jestem! 11 tydzien prawie 12. Ciąża 2o2k. 13 lipca badania prenatalnemodlę się żeby było ok. To moja 4 ciąża
Ile waza obecnie Twoje bliźniaki?Tam. Wszystko już przygotowane. Poprzednia ciąża zakończona 36tc więc nie było na co czekać.
Na pewno będzie dobrze.
2 tygodnie temu na wizycie ważyły po 2200gr.Ile waza obecnie Twoje bliźniaki?
O to już całkiem duże2 tygodnie temu na wizycie ważyły po 2200gr.