lolaa
Zaangażowana w BB
a jak załączyc suwak automatycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz powiedział ze przez jedno łożysko ciążę będzie trzeba rozwiazac wczesniej, w 36tyg i jak nic sie nie bedzie dzialo wczesniej to normalnie na termin sie umowimy.Mysle ze jak uda mi sie dostac na te badania to sie ddowiem co z ta roznica wagowa. Jak narazie pojawiła się 45gramowa różnica, jeśli okaże sie że oba nadal rosna to chyba nie ma żadnej obawy. A właśnie jak z porodem, czekacie do bóli czy lekarze daja z góry skierowanie na końcowe leżenie w określonym tygodniu?

wrzucili mnie na porodowke dali steroidalne zastrzyki w razie jakby maluszki juz nie chcialy dluzej w brzuszku siedziec zeny mogli oddychac samodzielnie, no ale na szczescie przebadal mnie sam ordynator i stwierrdzil ze szyjka sie calkowicie zamknieta i ze poprostu zle sprawdzili
ufff no ale na wszelki wypadek zopstawili nas na noc na obserwacji i na szczescie wszystko jest w porzadku. maluszki sie jeszcze na szczescie nie spiesza

na szczęście do tej pory nie pojawił mi się jeszcze ani jeden rozstęp! noo ale jak wiadomo to nawet przy stosowaniu kremów nie ma gwarancji że się nie pojawią.