reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Poziomki masz prawo się denerwować i lepiej dmuchać na zimne, jak mówi Milutek.
Ja bym jak najszybciej pojechała do szpitala.
Pamiętaj proszę, ze w Wawie szpitale, które przyjmą Ciebie w tak malej ciązy ze skurczami to właśnie Karowa albo Kasprzaka, bo tylko te 2 szpitale mogą zapewnić intensywną terapię maluszkom :)
Niemniej jednak bądź dobrej myśli: na izbie Cię zbadają pod KTG z pelotą skurczową, zbadają szyjkę, ewentualnie podadza leki rozkurczowe i zbadają posiew i założą pessarium...
Trzymam kciuki Poziomki:-)

Witam Was dziewczynki:-)
kkociak moje chłopaki jak się urodzili mieli 40 i 42cm więc troszkę ciuszków w rozmiarze 50 musiałam zakupić ale dosłownie pare sztuk bo szybko zaczęli nosić rozmiar 56

Właśnie częstotliwość i nasilenie się zwiększyły i to mnie niepokoi. Też mam ok 20 dziennie.
Na pewno dam znać jak coś będe wiedziała

Trzymam w kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:))bedzie napewno.dobrze ze jestes taka przezorna i sie zbadasz jak najszybciej.ja tez taka bylam.zawsze panikowalam,ale to lepiej wiedziec niz nie zareagowac.pozdrawiam:))

Milenka dzięki, no juz zdecydowalam sie na kilka ciuszkow na 50 i musze dokupic na 56 :) macie racje, lepiej żeby maluszki jakoś wyglądały niż miały by sie topic w za dużych :)
poziomki ja również trzymam kciuki,ale tak jak tu radzą grunt to być spokojną i sie nie denerwować :)

reklama
anna - wiem wiem, odliczam :) podczas dzisiejszego obchodu potwierdzili termin i CC, nikt już nie mówił o SN. Nie dopytywałam, żeby im się nie przypomniało...hahaha!
Ale ale u Ciebie też już niedługo :) Trzymam za Ciebie kciuki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry