reklama

Ciąża bliźniacza

MM Ja taki skurcz mam przy byle okazji i nie muszę się wcale denerwować. Szyjkę miałam sprawdzaną 28 grudnia i miał 34mm więc nic się nie działo.Ale od tamtego czasu czuje się gorzej.Niektóre skórcze są lekko bolesne.Jest ich sporo w ciągu dnia.Bolą mnie pachwiny ale to nie musi nic oznaczać
Gin mi dał lutke nospe i magnez i nic

poprosiłam M żeby do mnie przyjechał i od razu odstawi mnie do lekarza (szpitala) a dziewczynki do babci

reklama
MM Ja taki skurcz mam przy byle okazji i nie muszę się wcale denerwować. Szyjkę miałam sprawdzaną 28 grudnia i miał 34mm więc nic się nie działo.Ale od tamtego czasu czuje się gorzej.Niektóre skórcze są lekko bolesne.Jest ich sporo w ciągu dnia.Bolą mnie pachwiny ale to nie musi nic oznaczać
Gin mi dał lutke nospe i magnez i nic

poprosiłam M żeby do mnie przyjechał i od razu odstawi mnie do lekarza (szpitala) a dziewczynki do babci

no teraz tez mam przy byle okazji, czasem nawet 20 dziennie, ale dobrze robisz, sprawdz to jak najszybciej i daj znać. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok!

Poziomka, masz racje, lepiej sprawdzić i się nie niepokoić.... bo tak to tylko się człowiek jeszcze bardziej nakręca.
Może to nie byc nic, ale może też się coś dziać i lepiej od razu reagować.
trzymam kciuki za dobre wiadomości!

Poziomki ja pessarium miałam zakładane teoretycznie "profilaktycznie", ale między 22tc (badanie szyjki) a 29tc (założenie pessarium) skróciła się z 36mm do 20mm, nie czułam kompletnie nic, czasami, naprawde bardzo rzadko, czułam bol w kroczu... szczegolnie gdy się zasiedziałam w jednej pozycji.
Po założeniu krążka przyjmowałam stale nospę (3x1) i scopolan (2x1) aż do dzisiaj!
A Ty kiedy masz badanie szyjki?

Małgoń badaną szyjkę miałam 28grudnia tzn 2tygodnie temu,teraz pewnie też bym miała.

Baby są jednak głupie,mysle o tymże histeryzuje i nie potrzebnie postawiłam wszystkich na nogi

reklama
Małgoń badaną szyjkę miałam 28grudnia tzn 2tygodnie temu,teraz pewnie też bym miała.

Baby są jednak głupie,mysle o tymże histeryzuje i nie potrzebnie postawiłam wszystkich na nogi
Pamiętaj ze masz prawo się bać i panikować!!!!!! :tak: Po pierwsze nie jesteś sama bo jesteś odpowiedzialna za dwie małe kruszynki- po drugie lepiej dmuchać na zimne niż potem pluć sobie w brodę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry