reklama

Ciąża bliźniacza

Ewa210, z tego co mi wiadomo to tylko wtedy kiedy ciaza jest z jakiegos powodu zagrozona, zreszta gdyby u Ciebie było przeciwwskazanie to napewno gin by Cie uprzedził. Natomiast jesli wszystko jest ok to sex rodzicó b.pozytywnie wpływa na babla w brzuchu bo go to kołysze:-), wiec upojnych nocy...i dni:szok:

reklama
Jasne, jak tylko wszystko jest porzadku to nie ma sie co martwic, gdziesz czytalam ze sprawia to przyjemnosc dzieciaczkom tz.mam na mysli to kolysanie ;) Ja ochoty na te sprawy prawie wogole nie mam, az czasami to sie boje ze moj sie zdenerwuje ale poki co rozumie i wynagradzam mu to w inny sposob.....

Dziewczyny, wlasnie skonczylam ozdabianie pokoju dzieciaczkow, poprzyklejalam naklejki i teraz juz pokoik nie wyglada jak szpital, teraz to raczej jak przedszkole :-D padammmmm, kregoslup mi do d..y wchodzi... auuuuu

karola79 jesteś kochana , dzieki za pocieszenie :) Masakra człwiek to jakis przewrazliwiony, przy pierwszej ciązy bałam się uprawić sex , bo czlowiek był młody i głupi......ale to było straszne.
Jeszcze raz dzieki

No ja to mam dylemat z pokoikiem , niby mam 3 pokoje , ale w zeszłym roku połaczyłam pokój z kuchnią , pieknie w kamieniu , drugi mam gościnny a trzeci to mojej córeczki 8 letniej i bliżniaki wszystko mi pokrzyzowałay , chyba musze Julke wydziedziczyć z pokoju i znowu przerabiać kuchnie na dwa pomieszczenia :( a mam tak pięknię :)

Dzieki morgenrood

Ja pierwsze dziecko urodziłam 2 tyg po terminie, jak pojechałam na ktg to gin powiedział zebysmy sie poprostu bzzzzykneli i po sprawie, tak tez zrobilismy i nastepnego dnia urodziłam;-) Zreszta sex to zdrowie hehehehehehehehe

My chyba musimy zrezygnowac z sypialni, mamy 3 pokoje w prawdzie całkiem spore ale trzy, jeden Franka, drugi to nasza sypialnia i salon...głupio nie miec sypialni ale na te chwile napewno nie zmienimy mieszkania:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry