reklama

Ciąża bliźniacza

Milena- chyba za duzo kresek mi dalas... rozlozylo mnie :-(
Wszystkiego naj z okazji Dnia Matki :)
Ja tez do czerwca odliczam, mam nadzieje ze tak pod koniec mca zobacze juz dzieciaczki... i bedzie mi lzej tz z brzuchem bo wtedy dojda inne zajecia ;)

reklama
noo mój lekarz na ostatniej wizycie też mówił żeby nie głaskać i niepotrzebnie odtykać brzuszka...

jeju nawet tego nie wiedzialam,az mi zle teraz.
Nie to zebym cały czas go dotykała,ale zdarza mi sie!?kurcze:((

ja dzis bylam na usg i lezałam na tej kozetce i prawie zemdlałam, musi mnie tam cos uciskac i mdleje jak leże na plecach, Wy tez tak macie??
Ale nasze dzieciaczki waza około 1450g i 1250g, oczywiscie +/-

nooo noooo to już nie takie małe kropki....ładna waga:) jaa wiem że nie można głaskać...ale łapię się na tym...:) to jest takie przyjemne....:) a podobno jak leży się na pleckach to się uciska jakąś żyłę...i dlatego.....dlatego też nie powinno się spać na pleckach:) w ciąży...

he he #rabbit# ja zaczynałam pisac to byly jeszcze małe a teraz to juz klopsy:)
Wlasnie nie spie na plecach ,bo wtedy to juz w ogole bym sie nie wysypaiała,ale wiesz na usg musialam tak leżeć.:-(
No wlansie czytałam o jakies żyle głównej,czy cos takiego:)

Wszystkiego Najlepszego Mamuski!

aa jak się wogóle czujesz?? duży brzuszek?? bo mnie mówią że mam niewielki na 5 miesiąc....masz jakieś objawy??

nie, nic -ani razu chora nie byla , w sensie wymioty , nudnosci.Tylko teraz mi sie jakos zaczyna,ze oddychac mi slabo.
Ja mam brzuch bardzo mały ,chociaz myslalam,ze bardzo duzo przytyje i usrosne, w brzuchu mam 104cm, bo jakos mi sie ostatnio zmniejszylo:-D Takze az tak mocno nie urosłam.
A Ty jka tam samopoczucie!?
Jak Twoje robaczki?!ile juz waża!?

moje robaczki narazie mają ok 400g....ja mam ciągle jaką infekcję...typu opryszczka czy przeziębienie...jestem na fenoterolu i luteinie....ale ogólnie dobrze się czuję....właśnie z mężem się sprzeczamy nad imieniem dla chłopca....bo nie mamy....aa ty już imiona wybrałaś??

no 400 g to piekna waga!super!
My mamy wybrane imiona :Aleksander i Antonina i mam nadzieje,ze sie nie zmieni nic.
No i wlasnie zauwazylam,ze obydwa imiona na A, :-D Ale spostrzegawcza jestem....hahaha!
A Wy co macie juz wybrane!?Wiesz co bedziecie mieli?!
Ja za tydzien w sobote ide na sprawdzenie szyjki i mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry