reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
noo jakby mój wyskoczył z imieniem pierwszej miłości....to szybko bym mu wybiła z głowy...

Milena a tą wagą to bez sensu przecież to jest ważne....

dlatego ja mu od razu powiedziala, ze nie ,a jak ma jakies ALE to mzoe przeciez wracac do pierwszej milosci.Ale nie odważyl sie:)))ona juz dawno zajeta, gdzie teraz by go chciala:)))
wydaje mi sie,ze waga jest najwazniejsza.Czy dobrze przybieraja, czy maja duzo wód płodowych .no kurde!?Bo w razie co to jak kupic wszystko dla dzieciaczkow!?
ja kupilma na rozmiar od 3kg ,chociaz watpie zeby doszly,ale nie chce kupowac tych najmniejszych, bo przeciez jeszcze moja rytbko posiedza w brzuchu:)

na prawde!??!?!
ja mieszkam w irl i za kazdym razem mamy wage sprawdzana!
To co oni sprawdzaja!?

sprawdzaja wszystko tylko nie wage, babka co robila usg powiedziala,ze w takich tygodniach to oni moga podawac srednia wage, dopiero jak dziecko jest wieksze to podaja. wiem,ze to bzdura bo w PL za kazdym razem mowili mi ile cora wazy, no ale kloc sie ..;/

mi lekarz nie podal wagi maluchow , ale powiedzial ze nie nie widzi tego zebym dotrwala do terminu bo wtedy maluchy beda mialy dobrze ponad 3 kg kazde - macica nie udzwignie tego ciezaru powiedzial , maluchy maja wielkosc na 22t 3 dni i 21 i 4 dni, sa duze, okolo 28 tc mam isc do szpitala zeby mi podal sterydy na rozwoj plucek maluszkow i czekamy do 34 tc na cesarke:-) kiedy to maluchy powinny miec ok 2,4 kg 2,2 kg - takie sa przewidywania i taki mamy plan na dzien wczorajszy:-D i tego mamy sie trzymac...:-)

ale z drugiej strony, jak bylam w ppierwszej ciazy i w ostatnim usg-tydzien przed porodem, lekarz powiedzial mi ze mala wazy ok 3kg, moze troszke ponad, a wyszla 4,5!!! w zadne ubrank 0-3 nie weszla, z ta pielucha do szerokiego pieluszkowania... lol

ja kupuje najmniejsze na rozmiar 56....mniejszych nie mam....może coś trzeba będzie kupić na 50....ale zobacze jak dzieciaki będą rosły....

moja mama kupila tez na 56 a tu w irl to te co my kupilismy to na 3kg a mnijeszych tak mi ciezko znalesc!?Wiem,ze sa,ale po co?!dorosna:)))
milena powiem ,Ci,ze dziwnie.Sama widzisz,ze wszedxzie Ci sprawdzaja ,wlasnie w 20 tygodniu.Mialas jakies połówkowe robione!?

reklama
moja mama kupila tez na 56 a tu w irl to te co my kupilismy to na 3kg a mnijeszych tak mi ciezko znalesc!?Wiem,ze sa,ale po co?!dorosna:)))
milena powiem ,Ci,ze dziwnie.Sama widzisz,ze wszedxzie Ci sprawdzaja ,wlasnie w 20 tygodniu.Mialas jakies połówkowe robione!?
mialam w zeszly czwartek i prosilam o podanie wagi , ale powiedziala,ze jeszcze nie czas na to...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry