reklama

Ciąża bliźniacza

Morgenrood ma racje.. tak naprawde to nie ma sie co nakrecac tymi wagami bo to i tak nie odzwierciedła tego jak jest naprawde ale wiadomo dobrze wiedziec i lekarze na pewno to sprawdzają tylko nie tak często jak my bysmy chciały. Ja jak chodziłam do lekarza to najlepiej jakbym na kazdej wizycie miała usg ale nie miałam i też było ok.

ech, wiem że teraz to fajnie mi pisać bo ciąże mam juz za sobą ale naprawde nie ma się co aż tak przejować, jak bedzie sie cos działo na pewno beda sprawdzac dlatego ja swojej lekarce mowiłam o wszelkich dolegliwościach jakie mi dokuczały.

reklama
karola ale super waga !!!!pieknie rosna Twoje ryczebeczki:))
Wydaje mi sie ,ze waga jets wazna oprocz tego ,ze z dzieciaczkami jest wszystko dobrze.
ja juz dzisiaj lepiej sie czuje i zycze zdrowka!!!

małekropki - miałas kaszel czy jakies inne objawy?
ja własnie walcze z kaszlem i juz nie wiem co robic:( strasznie brzuch lata i boje sie o dzidzie:(

moze ktos zna sposób na kaszel jak na razie mam stodal syrop ale chyba mało pomaga:(

aj karola mialam kaszel ,bo mi ciekło z nosa,ale zapchanego nosa nie mialam -widzisz jakas dziwna choroba:))
ja mialam jakis syrop z miodem ,ale nazwy nie wiem, ale *spam* jets ok, tylko niedobry!!!!!
Ja bralama paracetamol przed antybiotykiem

Ja tez powoli wychodze z choroby, zostal katar. Jesli chodzi o gardelko ja plucze Pectosolem i musze przyznac pomogl mi bardzo szybko. Kurujcie sie dziewczyny! pozdrawiam

morgenrood no i pieknie!ja dalej antybiotyk biore ,ale juz lepiej jest!
Takze w poniedzialek znowu do pracy i dobrze, bo jakos tak zauwazylam,ze od tygodnia, jak siedze w domu, to jakos urosłam;-)

malekropki- jak wogole Ci idzie w 31 tyg, jestesmy podobnie. Dzieciaki mi siedza bardzo nisko i przyznam nie latwo sie chodzi... czasami mam takie uklucia w dole brzuche, musze wtedy przystanac i juz jest ok. Jak dajesz sobie rade w nocy jak zmieniasz pozycje? Odczywasz przy tym jakis bol? Ja juz nie wiem jak mam lezec, czasami wydaje mi sie ze jedno zgniote i wtedy przezucam sie na druga strone... moze to smieszne ale czasami mam wyzuty sumienia a na plecach juz ciezko sie lezy i oddycha.

morgenrood no tak niewielka roznica jest miedzy nami.
U mnie wlasnie dzieciaki sie ulozyly glowkowe -tak mowila na wczorajszym usg.
ale ja chodze jeszcze do pracy, conajemniej jeszcze 2 tygodnie, a pozniej pojde na zwolnienie.
Czuje sie ok, tylko widzisz u mnie dizeicaki siedza mi na żołądku -normalnie widzisz jak ciegnie sie ciałko jednego wzdluż.Z tego wzgladu ciezko mi oddychac i jesc duzo, dlatego jem czesciej ,ale w malych ilosciach.
Widze ze mamy to samo -ja sie boje ze jak leze na lewym boku ,to gniote jedno,a na drugiem -drugie:)))Ale przeciez im nic nie jest:)
Mam bole czasami w dole brzuch i jak musze isc do toalety, czasami mam tez taki nacisk jakbym miala sie zaraz posikac,albo mialo mi cos tam wyleciec -przepraszam,ze tak obrazowo.Ale ostatnio jak Ty musialam przystanac, bo myslalam ,ze padne.
Za tydzien w sobote ide na sprawdzenie szyjki -wiem,ze to jeszcze tydzien,ale dam rade.
A Ty pracujesz!?Widzisz ja nie chce za bardzo siedziec w domu, bo wtedy rosne -juz mi znowu poszło w brzuch 2cm:)moze dlatego,ze po obiedzie ,ale zawsze cos:))
A jak Twoje rybeczki waża!?ja sie boje ,ze to takie małe paczki z cukrem:)no juz prawie po dwie paczki:)

hejka dziewczyny....biedaki aa będzie coraz gorzej.....ja się boje tych upałów...puchnięcia...ahhh żeby tak wszystko było dobrze....

moje przeziębienie jest dziwne bo wczoraj mnie nie bolało gardło aaa dzisiaj boli....kataru już nie mam...troszkę po nocy mi się przytyka jedna z dziurek w nosie ale to nic....byłam dzisiaj w pracy i zrobiłam sobie crp i morfologię...ii z 10 już spadło na 7,8 crp bez antybiotyku....więc narazie nie biorę...ważne że nie rośnie....dobrze że pracuje w laboratorium mogę się badać ile chce:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry