Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mialam w zeszly czwartek i prosilam o podanie wagi , ale powiedziala,ze jeszcze nie czas na to...
milena idz na prawde,bo warto to sprawdzic czy rosna, no bo jak !??!szczerze ja piszac to nie moge uwierzyc.
ja mam usg od okolo 5 tygodni usg mam co tydzien, wczesniej mialam co dwa a Ty masz co 4 !?dosc rzadko jak dla blizniakow,ale wiesz wszedzie sa inne zasady!
najwazniejsze zebys sie nie martwiła!
ale od 28 tyg mam miec udg co 2 tyg , narazie co cztery. i tak czesto. tu na pojedyncza ciaze sa 2 usg i to jest wszystko. dlatego tez przez to,ze ten system mnie denerowowal to w 1 ciazy wrocilam do Polski, ale teraz juz nie moge sobie na to pozwolic :-( modle sie zeby wszystko bylo dobrze... :-)Milena23uk może być też taka sytuacja, że mierzą dzieci na usg i według tych swoich pomiarów (typu dzieci są duże na 22+3 tc) wiedzą, że od ostatniego usg przybrali. Nie martw się, zawsze możesz iść prywatnie.
A z wagą to wam powiem, że lepiej się nie sugerować. Całą ciąże mój gin (a jest na prawde dobry) twierdził, że chłopcy ważą tyle samo z minimalną różnicą. W 37 tc miały mieć ok 2400g i 2380g w przed dzień porodu w szpitalu na usg już mieli mieć jeden 1900 a drugi 2100 ( robił je inny lekarz) a ostatecznie urodzili się jeden 2000 g a drugi 2500 g. A urodziłam w 37+5 tc
Maluchy ważą po 2200g,za 2 tyg. znowu wizyta a najprawdopodobniej za 3 tyg, bąble będą już z nami:-)