Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milena spokojnie donosimy damy radę....tylko spokojnie....leż dużo...ale tak poza tym beznadziejna opieka za granicą....kurde paracetamol niech sobie włożą do d....py
dzieki , mam nadzieje,ze bedzie ok, juz niedlugo zostalo...
dokladnie tez tak mysle, w pierwszej ciazy ucieklam do polski ale teraz zabronili mi latac itp...
no nic , musimy ,myslec pozytywnie. milego wieczorku dziewczyny:-)
Hejka dziewczyny...ale miałam ciężką noc...moja rwa kulszowa nie dała mi spać...dzisiaj leże cały dzień...wczoraj za dużo chodziłam i pewnie to dlatego...a Wy jak się czujecie??
Milenka mi gin pzepisała jeszcze na skurcze buscopan i to bez recepty jest, działa podobnie jak no spa tylko inny skład, 2 tabl dziennie, ale żeby zamiennie z no spą, kosztuje ok 10 zł, moze to spróbuj jakby mama mogła Ci z pl przesłać?ogólnie to te leki rozkurczowe bez recepty czyli no spa i nie sa jakos mocne, taka prawda ale zawsze moga jakos pomóc, ale przede wszystkim lez i sie nie stresuj bo to najgorsze, trzymam kciuki i mysle ze kazda z nas modli sie w duchu aby wytrzymac jak najdłuzej i wszystko było ok
mój gin jest na urlopie od 4 do 22 lipca i powiedział ze planuje mnie rozwiazac po powrocie ewentualnie poczatek sierpnia jak dam rade wiec zaciskam nogi
hej dziewczyny, dzieki. ze skorczami troszke lepiej, choc nadal bardzo mi sie stawia brzuszek. nam lekarz nie zabronil wspolzyc, az sie dziwilam. bo ja tu sie skarze na skorcze a on sobie z tego nic nie robi. ale ja tam swoj celibat prowadze i tak
co do tabletek narazie sprobuje z no-spa i magnez , zobaczymy jak to zadziala. nie wiem tylko czemu, ale tez czuje taka dziwna jakby presje 'tam' na dole w damskich czesciach ciala... zwlaszcza podczas skorczy, nie wiem co to jest, ale moja polozna powiedziala jak zwykle- NORMALNE' grrr!!! chyba sama skombinuje sobie ten smieszny plastikowy przyrzad i maz mnie zbada jak trzeba
milena ja też mam taką dziwną presję tam...mam przez to tez problemy z siusianiem...często mi się chce ale sikam po troszeczkę i przy tym muszę troszeczkę nacisk zrobić bo inaczej nie poleci tak samo mam z prukaniem...wiem że to nie miłe ale tak mi naciskają dzieciaki na te organy...rrrrrr mam dosyć
hehehe noo musimy... ja już bym chciała chociaż 30 tydzień....czułabym się bezpieczniej.....a najlepiej jakby już była połowa września a zdrowe dzieciaki na naszych rączkach