reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dzieki , mam nadzieje,ze bedzie ok, juz niedlugo zostalo...
dokladnie tez tak mysle, w pierwszej ciazy ucieklam do polski ale teraz zabronili mi latac itp...
no nic , musimy ,myslec pozytywnie. milego wieczorku dziewczyny:-)

Hejka dziewczyny...ale miałam ciężką noc...moja rwa kulszowa nie dała mi spać...dzisiaj leże cały dzień...wczoraj za dużo chodziłam i pewnie to dlatego...a Wy jak się czujecie??

Milena jak skurcze?? Jak się czujesz??

Milenka mi gin pzepisała jeszcze na skurcze buscopan i to bez recepty jest, działa podobnie jak no spa tylko inny skład, 2 tabl dziennie, ale żeby zamiennie z no spą, kosztuje ok 10 zł, moze to spróbuj jakby mama mogła Ci z pl przesłać?ogólnie to te leki rozkurczowe bez recepty czyli no spa i nie sa jakos mocne, taka prawda ale zawsze moga jakos pomóc, ale przede wszystkim lez i sie nie stresuj bo to najgorsze, trzymam kciuki i mysle ze kazda z nas modli sie w duchu aby wytrzymac jak najdłuzej i wszystko było ok:)

mój gin jest na urlopie od 4 do 22 lipca i powiedział ze planuje mnie rozwiazac po powrocie ewentualnie poczatek sierpnia jak dam rade wiec zaciskam nogi:)

hej dziewczyny, dzieki. ze skorczami troszke lepiej, choc nadal bardzo mi sie stawia brzuszek. nam lekarz nie zabronil wspolzyc, az sie dziwilam. bo ja tu sie skarze na skorcze a on sobie z tego nic nie robi. ale ja tam swoj celibat prowadze i tak :-D
co do tabletek narazie sprobuje z no-spa i magnez , zobaczymy jak to zadziala. nie wiem tylko czemu, ale tez czuje taka dziwna jakby presje 'tam' na dole w damskich czesciach ciala... zwlaszcza podczas skorczy, nie wiem co to jest, ale moja polozna powiedziala jak zwykle- NORMALNE' grrr!!! chyba sama skombinuje sobie ten smieszny plastikowy przyrzad i maz mnie zbada jak trzeba :-D

milena ja też mam taką dziwną presję tam...mam przez to tez problemy z siusianiem...często mi się chce ale sikam po troszeczkę i przy tym muszę troszeczkę nacisk zrobić bo inaczej nie poleci:) tak samo mam z prukaniem...wiem że to nie miłe ale tak mi naciskają dzieciaki na te organy...rrrrrr mam dosyć

reklama
hehehe noo musimy...:) ja już bym chciała chociaż 30 tydzień....czułabym się bezpieczniej.....a najlepiej jakby już była połowa września a zdrowe dzieciaki na naszych rączkach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry