reklama

Ciąża bliźniacza

ja w 14 sie dowiedzialam ze nie widac siusiakow :) jak bylam miedzy wizytami bo mnie podbrzusze bolalo i lekarka mi dlugosc szyjki mierzyla to tylko potwierdzila ze 1 jest na 100% dziewczynka a 2 sie nie chcialo pokazac a ona nie miala czasu go pomeczyc zeby sie pokazalo :)

reklama
moj maz tez nadal wierzy ze u nas drugie okaze sie synkiem :) choc on mnie ma tak zle bo synka 2 letniego juz mamy :)
milena a nie jestes przerazona tym jak to bedzie z 3 dzieci?? bo ja sie przyznam ze troche sie tego boje...

dziewczyny, proszę doradźcie ile rzeczy i jakie mam wziąść dla maluchów do szpitala?zastanawiam się właśnie co powinnam dla nich spakowac np ile body wziąść, śpioszków etc bo w sumie tez nie wiem na ile dni a niestety szpital wymaga aby wszystko mieć ze soba i juz zgupiałam czy po 3szt per dzidzi wszystkiego czy czegos wiecej?

z gory dziekuje za rade:)

reklama
karola ja nie wiem jak z blizniakami moge tylko powiedziec co mialam na jedno dziecko i pomnozyc razy dwa...
wiec ja dla mojej coreczki mialam 2 pary body z krotkim rekawkiem, dwie pary spiochow bawelnianych, czapeczke bawelniana, maly kocyk i te takie niedrapki rekawiczki (jesli nie masz przy spioszkach) i to bylo akurat. tylko trzeba wziac pod uwage,ze np przy cesarskim cieciu zostaje sie dluzej w szpitalu. wiec ja w razie co wezme wszystkiego po 3-4 sztuki na Babelka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry