reklama

Ciąża bliźniacza

karola2112 wynik holtera już mam a do kardiologa idę w poniedziałek więc wtedy dowiem się coś więcej, puls wciąż mam w granicach 100, jednak w chwili obecnej jakoś to mi nie przeszkadza.
A co do rzeczy do szpitala to też sobie wyobrażam zapakowaną wielką walizkę jak na dwu tygodniowe wakacje:-D

Milenka pokoik śliczny, aż mi dech zaparło:happy:, ja dopiero zamówiłam łóżeczka i będą dopiero za ok. 3 tygodnie.

reklama
Milena śliczny pokoik, a przynajmniej ta część na zdjęciu.
A z tymi badaniami tam u was to porażka jakaś, u nas to w granicach 5-6 zł i w ciąży takie badania to powinna być podstawa... współczuje bo jednak człowiek spokojniejszy jak wie że dobrze w badaniach jest.

z wyprawką szpitalna to miałam dobrze bo nic poza pieluchami i kremami do pupy nie musiałam mieć, ale wydaje mi sie że nawet jak weźmiecie czegoś za mało to zawsze ktoś może dowieść.

Czesc dziewczeta:)))))))))))))))))))))))))))ale mamay dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend, co? Lubie jak mój mąż jest z nami tyle czasu, straszliwie fajnie wtedy jest...chyba znowu się w nim zako****e:zawstydzona/y:
Młodzież w brzuchu kręci sie jak szalona, a ja juz bym chciała zeby byli w wieku Frania bo wtedy zaczyna robic sie naprawde superowo.

Milena cudowny pokoj:-) A zdradz mi tajemnice gdzie kupilas te literki na sciane?
U mnie urzadzanie tez bylo,ja mam drzewko na scianie,wszystko bylo ladnie pieknie i skonczylo sie rozdzieleniem dziewczynek..Jeszcze wrocimy spowrotem ale przede mna dluuuga droga bo mnie sie trafil wyjatkowy wrzeszczuch ( czyt.Zosia).i budzi cala rodzine wiec jak narazie Hania u mnie w sypialni a Zosia w ich sypialni z tatusiem:-(

Milena cudowny pokoj:-) A zdradz mi tajemnice gdzie kupilas te literki na sciane?
U mnie urzadzanie tez bylo,ja mam drzewko na scianie,wszystko bylo ladnie pieknie i skonczylo sie rozdzieleniem dziewczynek..Jeszcze wrocimy spowrotem ale przede mna dluuuga droga bo mnie sie trafil wyjatkowy wrzeszczuch ( czyt.Zosia).i budzi cala rodzine wiec jak narazie Hania u mnie w sypialni a Zosia w ich sypialni z tatusiem:-(

Kochana literki sama zrobilam. kupilam zwykle drewniane literki w najblizszym craft store-Hobby craft, pomalowalam, oprawilam w ramki, dobralam tlo i gotowe ;)

Dzięki za przyjęcie :-) .Milena23uk tak to moja pierwsza ciąża wystarana i wyczekana po 2 ivf.Początki były ciężkie, bo i te krwiaki,krwawienia i mdłości i wymioty, teraz za to ból głowy mnie męczy i milion dolegliwości brzusznych..następne usg dopiero za dwa tygodnie i już świruje czy wszystko ok.Kiedy sie dowiedziałyscie co siedzi w brzuszku?Moje usg bedzie w 16tc mam cichą nadzieje, ze moze rozłożą nóżki przed rodzicami.

Witaj podwojna mamusiu:-) Ja tez mieszkam w Irl :-) Gratuluje dwoch fasolek.Wszystko bedzie dobrze:-) Zycze spokojnego przebiegu ciazy.

milena super:-) Mnie to sie teraz juz nie chce i zwyczajnie nie mam tyle czasu.Dziewczynki sa bardzo absorbujace wiec wole gotowce:-))

Ostatnia edycja:
reklama
A propos urządzania to wybieram sie dzisiaj do Ikea ale blizniaki beda z nami w sypialni na początku wiec nie przewiduje jakis specjalnych zmian, dopiero w przyszłym roku chcemy urządzic jeden pokój dla chłopaków a drugi dla Tośki.
Mam mętlik co jeszcze powinnam kupic, a co tak naprawde jest zbędne.
Musze kupic rożki ale jak na razie widziałam tak brzydkie, że nawet nie macie pojęcia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry