Cześć dziewczyny, mogę dopisac się do Waszego zacnego grona? 
Jestem w 10t6d ciąży blixniaczej, to moj druga ciaża.. mam ponad 2letnią córeczkę.
Jak na razie wszystko przebiega bez komplikacji, ciągle pobolewa mnie brzuch który jak na ten tc jest naprawdę spory. No i mdłości.. teraz dopadają mnie samym wieczorem.
Idę na wizytę teraz we wtorek.. mam nadzieję że dzieci będę na tyle duże żeby zmierzyć przeziernośc. Ostatnio, 15.06 mialy 2,67 cm i 2,98 cm. Termin porodu mam na 16.01.20121r.
Na razie "normalnie" pracuję, jezcze nie brałam L4.
Pozdrowienia
)
Jestem w 10t6d ciąży blixniaczej, to moj druga ciaża.. mam ponad 2letnią córeczkę.
Jak na razie wszystko przebiega bez komplikacji, ciągle pobolewa mnie brzuch który jak na ten tc jest naprawdę spory. No i mdłości.. teraz dopadają mnie samym wieczorem.
Idę na wizytę teraz we wtorek.. mam nadzieję że dzieci będę na tyle duże żeby zmierzyć przeziernośc. Ostatnio, 15.06 mialy 2,67 cm i 2,98 cm. Termin porodu mam na 16.01.20121r.
Na razie "normalnie" pracuję, jezcze nie brałam L4.
Pozdrowienia
jak zareagowałas na wiesc o blizniakach?
ciąża była planowana, aczkolwiek bliźniaki to było lekki zdziwienie, chociaz u mnie w rodzinie były blixniaki. Ja się ucieszyłam, ale mój małżonek przez godzinę był w lekkim szoku. no bo jak my się teraz pomieścimy w naszym mieszaniu itp idt. - takie problemy sobie chłop ubzdurał
Jak ochłonął to się zaczał cieszyć 
Bardziej martwi mnie to jak będę znosiła ciążę... zwłaszcza że teraz trochę kiepsko się czuję a L4 trochę mi skomplikuje życie. Jesem na jednej z aplikacji prawniczych i tylko modlę się żeby udało mi się dotrwać do listopada i zdać egzaminy, bo inaczej rok w plecy. Póżniej do stycznia mogę leżeć plackiem i odpoczywać :-) ale jak lekarz powie ze trzeba L4 to oczywiście nie będę się zastanawiała, bo dzidzie najwazniejsze.