reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

hej ja sie zarejestrowalam na stronie bebilona i dostalam takiego malego niedzwiadka polarnego:-) niestety tylko 1 szt. pomimo ze wpisalam blizniaki:wściekła/y:

jak sobie radzicie z upalami?? ja się topie po domu krotkie spodenki i stanik , masakra ale jutro ma byc 24*C oby sie sprawdzilo

reklama
hej dziewczyny, ja dzisiaj padam... moja astma mnie wykonczy :( a do tego nie bardzo moge jakies leki brac... czy was tez bola pachwiny jak duzo chodzicie?? ja wlasnie to zauwazylam i nie bardzo moge za duzo wlasnie chodzic :(

Hejka dziewczyny padam na twarz...blleee....2h wybieraliśmy z mężem płytki do kuchni....wszystko przez niego...jestem wykończona mam nadzieję że dzieciakom nic nie będzie że trochę pochodziłam....

Milena suuper wiadomości!!!! dzieciaki jakie duuże:) bardzo się cieszę....i fajnie że z ciśnieniem spoko....

mamaMaćka współczuję tej astmy....bidulko pewnie się męczysz....odpoczywaj....

Natt Gratulację!! ale ja też nie wiem kto to....:D

oj dziewczynki, to ja tak mało tu jestem a kojarze natt, moze dlatego ze jestem wzrokowcem i pamietam ze ma pod nickiem ze jest moderatorem)

gratulacje i niech maluszki ładnie rosna... poród naturalny, no no :) i całkiem ładna waga jak na 37tc

Milenka, fajnie ze izyta sie udała i ze z maluszkami wszystko dobrze, trzymam kciuki za pozytywny wynik glukozy :)

dzieki, a to masz z tym mezem haha :-D
mowili,ze mam sie spodziewac sporej wagi ze wzgledu na to,ze moje pierwsze tez bylo duze, i w rodzinie same duze dzieci... hmm nie wiedzialam,ze to ma cos wspolnego ale podobno nie zawsze to regula...
przekaz siostrze,ze te buty rozmiar 7 ma wkladke 15,5 cm ;) ja najbardzioej jednak ciesze sie z kurtki. najpierw mialam ta co Twoja siostra kupila w jabluszka ale pozniej wymienilam i Bozeee ja tez taka chce w swoim rozmiarze haha

Mamamacka zycze zdrowka duuuuuuuzo

i na jaką wymieniłaś?? dzięki za wymiary...siostra jeszcze się pytała na jaki rozmiar czapki kupujesz na 1-2 lata czy 3-6...bo ona nie wie którą ma zamówić.....

reklama
Do góry