reklama

Ciąża bliźniacza

dobrze że przyszła moja mama do mnie, bo bym ześwirowała ...a tak zmobilizowała mnie to zrobienia kilku pierogów z serem, z tego sera co zostało to pomogła mi zrobić sernik a potem wyciągnęła z psem na spacer a przy okazji sama weszła do komisu obok nas i dla wnuków zakupiła kilka ubranek oraz śliczne kapcioszki :-)
jednak moja mamuśka wie co się mi podoba , bo to co kupiła jest supeeeerrr!!!

reklama
ogólnie moja mama to typ człowieka który za przeproszeniem w tyłku motorek...ja ją podziwiam...pracuje od 15 lat na 2 etatach i potrafi przyjść do domu o 21 i jeszcze sprzątać ! a jak przychodzi sobota ( w sobotę tez pracuje ) to rano pędzi na zakupy z ojcem, potem po powrocie z pracy sprząta, prasuje, piecze ciasta, albo wyjmuje maszynę bo ma firanki albo co innego do uszycia...

czesc dziewczyny pare dni mnie nie było. 33 tydzień. moje rece i nogi wygladaja jak u fiony, wielkie jak nie wiem co. w piatek ide na wizyte zobaczymy co mi powie moja dr. dodatkowo chrapie jak smok... tez tak macie czy ja jestem jakas wybrakowana :(

Tossa widzisz....nie ma coo płakać i sie załamywać.....:) kochane mamusie.....moja właśnie wyszła...też na chwilkę wpadła....z obiadkiem żebym się nie przemęczyła i zakupami....:D

Mozikowa nikt o tobie nie zapomniał.....mnie też puchną ręce i nogi ale narazie tak delikatnie.....pij dużo wody...około 5-6 litrów dziennie...będą lepiej pracować twoje nerki i trochę zejdzie opuchlizna....:D a jeżeli chodzi o chrapanie to nie chrapię...ale głośno wzdycham hehehe

Wode piję i piję. byłam w aptece kupiłam lioven ulga dla nóg. bede wcierac może coś z tego bedzie. jutro przyjedzie wózek dla moich maluchów. to bede miała zajęcie :)

Witajcie, widze, ze duzo sie dzieje, nie nadazam z czytaniem :-D
Ja mialam rano kilka delikatnych skurczy, to juz 35 tydz i 6 dni ... Moze byc goraco:tak:
Ale teraz cisza... Moze przed burza:-D czuje sie dobrze, dzidzie rozrabiaja:-D zobaczymy ...
Jesli chodzi o wozek to mam jane power twin i carseaty jane rowniez. Nie kupuje gondolek. Kolezanek dzieci strasznie placza w ńich i po miesiacu juz nie ma mowy o gondolce. Dzieci jednak chca obserwowac swiat ;-) a w gondolce tylko niebo widac :-). Wiec zrezygnowalam. Lozeczko mam na razie jedno, zobaczymy od kiedy zaczna sobie przeszkadzac :-) w spaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry