reklama

Ciąża po 40

Witam sie:-D
Biegniemy za chwile do pediatry, bo Wanda dostala uczulenie na proszek - chcialam dobrze i zmienilam na lovela - okazalo sie że jej nie słuzy. Niech da jakąś maść, bo ładnie poschodziło.
Kawa:)

reklama
Cześć :-)

U nas noc przespana z jednym alarmem jedzeniowym o 3. To wynikało z tego,że Julka nie jadła ok 23 .

Pogoda za oknem nawet w miarę. Nie pada , a to najważniejsze:-):-):-)

Co do proszków i płynów do prania dla Julki: używam od początku "Dzidziusia" naszej polskiej Polleny.

Karol spadl wczoraj wczesnie, przespal niezle - wtykanie knebla to normalka, ale tylko kilka razy. Normalnie mniodzio. Wstal o wpol do 7, zadowolony, usmiechniety - wciagnal flaszke grysiku, teraz zre kielbase. Za oknem sloneczko, Rajmund powinien zaraz wrocic z pracy, jak sie wyspi polecimy na jakies szybkie zakupy bo od jutrz 4 dniowki ciagnie... Na razie KAWKA! :))

Heja!

Aniu a nie lepiej samo wapno i jakiś kremik typu Oilatum np., jak usuniesz przyczynę, czyli proszek to zniknie wysypka ;)
Ja też w Dzidziusiu prałam długo, jakieś 2 miechy temu wyprałam na próbę z naszymi parę ubranek Packi w Vizirze i ok, nic się nie dzieje, jestem happy bo mi odpadł problem sortowania i rozdrabniania sie na milion prań i proszków, mało tego dodaję do płukania Lenora sensitiv i tez jest git, a ubranka pięknie pachną i są mięciutkie.

a u nas strasznie szaro-buro, światła świecę wszędzie:tak: zaczynam dzis po południu , do niedzieli-wieczór kurs asystenta kynoterapii, jakby mnie nie było to prosze mi tu nie płakać:rofl: Kaśka sobie dzisiaj leci do IRL na tydzień, więc tatunio zostaje dziś, jutro i pojutrze sam z Godzillą....hłe, hłe, hłe:-pja tylko na wieczór będę wracać,( jak nie padnę to zaglądnę na BB), zobaczymy jak sobie poradzą:sorry2:

Życie sobie ułatwiłam... kupić dziudziusia można u nas bez problemów, ale tylko dośc daleko od domu więc kupiłam lovele no i mam... dostałyśmy maść na łokcie bo są brzydkie, na pewno to nie uczulenie pokarmowe. Wandzia sobie śpi a zasadniczo pogoda jest śliczna i słoneczna :)
Majuśka powodzenia :-D

Witajcie

Aniu a moze wykap tylko w krochmalu mała na chrostki wysuszy i sladu nie bedzie

ja od samego poczatku piore w bryzie i nigdy malej nic nie było zmieniłam kiedys na inny i tez nic nie działo sie trafiło mi sie dziecko nie uczulone na detergenty
Majuska napewno sobie tatuncio poradzi to dorosły chłop nie bedzie gtak żle

u nas dzisiaj nie pada na szczescie ale tez ponuro jak ja nie nawidze takiej pogody brrr

Witam się .Aniu no to pech:-(.Ja już prałam ubranka w naszym proszku tzn nieświadomie z przyzwyczajenia sypnełam i zapuściłam pralkę na szczęście uczuleń brak.Co do beagle to dobry numer.Ja bardzo dawno temu miałam psiaka przygarniętego z ulicy taki czarny mieszaniec nazwałam go przez kolor Zulus.I on wybierał z siatek podwózkowych ,a to kiełbasę ,a to pączki.Wstyd było się do kundla przyznawać .No ale kiedyś było inaczej bez głupich przepisów psy luzem koło właściciela chadzały.Niestety Zulusa miałam krótko miał obyczaj wsiadać do autobusów (pewnie tak ktoś się go pozbył) zawsze wysiadał ,a kiedyś nie

Czesc,
Cala dobe spedzilam w szpitalu ortopedycznym w Rzeszowie...
Patryk bawil sie drzwiami od garazu i zalamal maly palec..
Ta doba ujela mi z 5lat:(
Mamy gips na cala reke..

Mia od kilku dni (pisalam ze nie chce jesc) nie chce w ogole mleka. W ciagu calego dnia zjadla 100, wypluwa i koniec.

Ollena strasznie wspólczuję, niestety tak bywa z dziećmi i maja one rózne pomysły. Najważniejsze żeby lekarze dobrze poskładali palec i odpowiednio założyli gips. Kontroluj paluszki czy nie są zimne i zasinione.

reklama
Od malego palca na cala reke?? O, rany... Ollena wspolczuje. Najwazniejsze zeby sie zroslo jak trzeba, a poki co mozesz oslodzic malemu zycie malujac gips na kolorki. Tak nawiasem mowiac, to bez blizny dzieciaka nie wychowasz, wiec pewnie jeszcze nie raz cos sobie zrobi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry