reklama

Ciąża po 40

reklama
dzisiaj juz zrobila 2 razy kupke i fajna luzna po sliwce wczorajszej ze sloiczka , dalam jej na mleku platków owsianych zjadla nawet wszystko , ciesze sie ze juz sie uspokoiło a bananow tez nie dam wiem ze zapychaja

Witam wieczornie.Amelka dziś skończyła 4 miesiąceZobacz załącznik 499858Zobacz załącznik 499859 100_1029.jpg

hełoł
wpadam jak po ogień
Azula gratulacje :-) dla Amelki :-)
Marzenko ja kupowałam sliwki suszone, gotowałam w małej ilosci wody i miskowałam - tez Kubuś wciagał.
Flo dzięki :-)
Kubuś ma katar a ja mam dość. Spałam tak naprawdę 15 minut bo jakiś ... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii obudził i mnie i Kubutka i koniec spania bo katar. Do 3 brykał i marudził a potem zasnął w pozcji siedzącej - oczywiscie mógł siedzieć TYLKO U MNIE.
I co z tego że mój uroczy Pan Monsz mógł siedzieć, że probował się nim zajac kiedy o 5 w rozpaczy chciałam nadać go do koluszek kiedy mój słodki, uroczy pogodny SSAK miał potrzebę bliskosci tylko i wyłącznie ze mną... A jutro do pracy i do srody nawet nie mam co marzyć o wolnym dniu :-(

Dobry wieczór :-)

Julka raczkuje :-):-):-)

Najpierw zauważyłam,ze się posuwa na czworaka na rozłożonej kanapie. Zainspirował ją plot leżący po drugiej stronie. Potem położyliśmy pilota na dywanie a ją położyliśmy na drugim końcu .Przeszła cały dywan w pogoni za pilotem :-) Robi to jeszcze bardzo pociesznie bo rozmach raczek ma wysoki ale lezie do przodu. Spotkaliśmy w parku jej kolegę Tymka , młodszego o 2 tygodnie i ten już i siedzi i raczkuje.

Marzenko - jabłko dawaj i śliweczki i buraczki.

Azula - Amelka jak laleczka w tej kamizelce. A czarnego goryla się nie boi ? Ubierasz ja już tak ciepło ? U was zimno już ?

Zoyka bywa zimnawo ,ale ona nie tak ciepło ubrana body golfik są dość cieniutkie ,a kamizelka zamiast kocyka na spacerek.Goryl to po śp Zbyszku tatuś go wyprał i dostała swojego ochroniarza:-D.Gratulacje dla Julci i współczucia dla Ciebie:tak:teraz to kup drugą parę oczu i umieść ją wiesz gdzie;-) bo Jula zacznie jak torpeda szaleć:-D.Marzenko tak te śliwki i jabłka to dobry pomysł ewentualnie zawsze jest mydełko jak już nic nie zadziała.Amelka rwie się do siadania chwyta rąk i się podciąga siedzi sama tak po 15-20 sekund.Wiem ,że jeszcze mała na siedzenie ale ona wykorzystuje małe nasze sunie i jak dorwie to na nich też się podciąga.No i jeszcze odkąd podaję ten gluten w postaci 2 gram kaszki mamy śmierdzące kupiszony:eek:

Heja!
Wpadam z meldunkiem, że powróciłam, zmęczona , ale zadowolona.
Myślicie, że Paćka dała ojcu popalić???? ależ skąd, aniołeczek słodziuchny i wogóle za mną nie tęsknili:szok::sorry:

Sorki, nie nadrobie Was teraz , widze tylko nowe foty Panny Amelianny, cudna dziewczyneczka, rzeczywiście jak laleczka wygląda:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry